Gazete Vatan Logo

Milliyet Emlak CNR Expo 2014'te

Emlak sektörünün yıldız projelerinin bir araya getirileceği CNR Expo 2014 Emlak Fuarı 11 Eylül'de başlıyor.

Türkiye’nin en büyük konut projelerinin sergileneceği, sektörün önemli isimlerinin bir araya geleceği ve emlak ofisleri için önemli bilgilerin aktarılacağı CNR Expo 2014 Emlak Fuarı, 11- 14 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek.

Yerli ve yabancı yaklaşık 250 firmanın katılım göstereceği fuarın sektöre 2 milyar dolarlık destek sağlayacağı tahmin ediliyor.

Yenilenen altyapısı, emlakçı dostu üyelik paketleri ve kullanım kolaylığıyla hizmet veren Milliyet Emlak, Emlak Fuarı’nda yer alacak ve dikkatleri üzerine çekecek.

11-14 Eylül’de CNR Expo Fuar Alanı Hall 4 (4-E14) standında bulunacak olan Milliyet Emlak, ziyaretçi emlak ofislerine de sürpriz hediyeler dağıtacak.

Milliyet Emlak ayrıca fuarda emlak ofislerine yönelik eğitim toplantısı düzenleyecek. 12 Eylül Cuma günü saat 11:00'de gerçekleşecek toplantıda "Dijital Çağda Emlakçılık & Emlakta Başarının Sırları" paylaşılacak.

CNR Expo Emlak 2014 Fuarı’nda emlak sektörünü ilgilendirecek önemli bilgilerin paylaşılacağı toplantıda konuşmacı ise, gayrimenkul sektörü uzmanı ve eğitmeni Hilmi Işıkören olacak.

Haberin Devamı

CNR Expo nerede?

11- 14 Eylül tarihleri arasında 2014 Emlak Fuarı'na ev sahipliği yapacak olan CNR Expo Yeşilköy'de bulunuyor. E-5 Karayolu (D100) üzerinde Yeşilköy mevkiinde yer alıyor. Fuar Merkezi aynı zamanda Dünya Ticaret Merkezi ve İstanbul Wow Hotel'e komşu.

Kaynak: http://www.milliyetemlak.com/haber/Milliyet-Emlak-CNR-Expo-2014te/haber.html?haberID=15167