Gazete Vatan Logo

Milli Savunma Bakanlığı sözleşmeli personel alımı başvurusu nasıl yapılır?

Milli Savunma Bakanlığı 2018 yılı personel alımı başvuru işlemleri devam ediyor. 19 Kasım tarihinde başlayan başvurular ne zaman sona erecek? Peki MSB sözleşmeli personel alımı başvurusu nasıl yapılır?

Milli Savunma Bakanlığı sözleşmeli personel alımı başvurusu nasıl yapılır?

Milli Savunma Bakanlığı sözleşmeli personel alımında şartlar nelerdir? Her adayın sadece bir tercih hakkının olduğu MSB başvuru ayrıntıları haberimizde yer alıyor.

ŞARTLAR VE BAŞVURU İŞLEMİ

a. Millî Savunma Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatlarında sözleşmeli personel olarak istihdam edilmek üzere; TABLO-1'de belirtilen faaliyet takvimine uygun olarak, TABLO-2'de yer alan niteliklerde sözleşmeli personel kadrolarına, Bakanlar Kurulunun 06 Haziran 1978 tarihli ve 7/15754 sayılı "Sözleşmeli Personel Çalıştırlmasına İlişkin Esaslar" konulu kararı çerçevesinde sözleşmeli personel alımı yapılacaktır.

b. Alım başvuruları 19 Kasım -21 Aralık 2018 tarihleri arasında yapılacaktır.

c. İdare gerek gördüğü takdirde alım yapılacak unvanları, kadroları ve illeri değiştirebilecektir. Başvuru süresince adayların ilanda yapılacak güncellemeleri takip etmeleri gerekmektedir.

ç. Her adayın sadece bir tercih hakkı bulunmaktadır.

d. Adaylar başvuru şartlarında istenen ve alım şartlarında belirtilen İş Güvenliği Uzmanı belgesini Kurs Bilgileri alanından ve SGK hizmet dökümü belgesini Bonservis Bilgileri alanından sisteme yükleyeceklerdir. Belgelerini yüklemeyen adayların başvurusu kabul edilmeyecektir. Öğretim bilgileri YÖK'ten alınarak adaya gösterildikten sonra kayıt edildiğinden adayların diploma yüklemesine gerek yoktur.

Haberin Devamı

e. Başvurularda sadece 2018 lisans KPSS (P03) puanı dikkate alınacaktır.

f. Adayların tercih yaparken hak kaybına uğramamaları için mezun oldukları bölüme uygun tercih yapmaları önem taşımaktadır.

g. Adaylar kayıtlı tercihlerini "Tercihlerim" sayfasından görebileceklerdir.

Başvuru Kılavuzuna ulaşmak için tıklayınız...

E-Devlet ile başvuru yapmak için tıklayınız...