Gazete Vatan Logo

Milli Piyango’ya rakip oldular!

125 liraya 200 bin liralık SUV verecek

Palladium, müşterilerine 200 bin lira değerinde Range Rover Evoque cip hediye ediyor. Alışveriş merkezindeki mağazalardan yapacağınız her 125 TL’lik alışveriş size 1 çekiliş hakkı kazandıracak. Palladium ayrıca 4 kişiye iPhone 5, 4 kişiye de New iPad hediye edecek.

Bankalardan ve alışveriş merkezleri, yılbaşı alışverişinde verdikleri hediyelerle adeta Milli Piyango ile yarışıyor. Bankalardan kredi kullananlarla alışveriş merkezinde en az

50 liralık alışveriş yapanların katılabildiği kampanyalarda 200 bin liralık Range Rover Evoque marka cipten Benelüx ülkelerinde kar tatiline, iPhone 5’ten Barcelona-Real Madrid arasında oynanacak El Clasico’ya kadar birçok cazip hediye var.

1 yıllık yakıt bedava

Total yeni kampanyasında 2 Şubat 2013 tarihine kadar 45 kişiye 1 yıllık bedava yakıt şansı sunuyor. Çekiliş kampanyasında Club TOTAL kart ile yapılacak tek seferdeki her 45 TL’lik akaryakıt veya otogaz alışverişi büyük çekiliş için bir çekiliş hakkı kazandırıyor. Ayrıca, 45 bin Club TOTAL kart sahibini 5, 10 ve 15 TL değerinde bedava yakıt sürprizleri bekliyor.

Kredi kullan El Clasico’yu Madrid’de izle

Garanti Bankası, Aralık ayına özel kampanyasında oto kredisi kullanan müşterilerini 3 gün Madrid seyahati fırsatı sunacak. Talihliler, ödül kapsamında 3 Mart 2013 tarihinde oynanacak El Clasico karşılaşmasına da gidecek. Ayrıca Bonus kredi kartı sahiplerine özel Milli Piyango bileti hediye kampanyası başladı. Kampanya kapsamında 75 TL ve üzeri harcamaya çeyrek Milli Piyango bileti hediye ediliyor.

TEB İnternet Şubesi de siteye giriş yapan müşterilerine 2013 adet milli piyango bileti hediye ediyor. TEB Pratik internet sitesine girenlerin ise BMW 316i kazanma şansı var.

Carousel alışveriş merkezi ise Carocard ile alışveriş yapan bir çifte Benelüx, 2 çifte ise Sarıkamış tatili hediye ediyor.

Hediye kızaktan düşecek!

Forum İstanbul 2013 Yılbaşına özel etkinlikler ve yarışmalarla müşterilerine hediye fırsatı sunuyor. Yılbaşına özel kampanyada Forum İstanbul’da kurulacak interaktif sensörlü bir ekran aracılığı ile ziyaretçiler oyun kurgusu içinde Noel babanın kızağına düşen hediye paketlerini toplayacak ve aldıkları puanlarının karşılığına denk gelen hediyenin sahibi olacak. Kampanyaya 7 Ocak 2013’e kadar Forum İstanbul’dan tek seferde 75 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçiler katılacak. Makromarket 2013 kampanyasında makro müşterileri BMW otomobil kazanma şansını yakalıyor. Kampanyada Ülker ürünü alınarak yapılan her 5 TL alışverişte 1 çekiliş hakkı veriliyor. Çekiliş sonucunda 1 kişiye BMW 316 Sedan 2012 Model otomobil hediye edilecek.

Damat puan veriyor

DS Damat ve Opet kampanyasında Aralık ayı süresince Ds Damat yeni sezon ürünlerde tek seferde 150 TL ve üzeri alışveriş yapanlara Opet istasyonlarında sadece akaryakıt ve LPG alımlarında kullanılabilir 25 TL değerinde Paropuan hediye ediliyor.

Kia da var, Beetle da

Kayseri Park AVM, Kia Sportage çekilişi yapıyor. Alışveriş merkezindeki mağazalardan her 50 TL’lik alışveriş 1 çekiliş hakkı kazandıracak. Çekilişle 1 kişi Kia Sportage, 1 kişi Kia Ceed ve 1 kişi Kia Rio verilecek.

Gebze Center AVM’de Volkswagen Beetle çekilişi var. Her 100 TL’lik alışveriş size 1 çekiliş hakkı kazandıracak. Ayrıca 1 kişi Volkswagen Tiguan, 1 kişi de Volkswagen Jetta sahibi olacak. Trump Towers, 2013 yılına özel çekiliş kampanyasında 75 TL’lik alışveriş yapıp 1 çekiliş hakkı alanlara 2 adet Mercedes A 180 kazanma fırsatı sunuyor. Atlantis AVM ise 100 liralık alışveriş yapanlara Jeep Compass, Kanyon 3 Fiat 500, 30 iPhone 5 kazanma şansı veriyor.

Ankara’nın yeni alışveriş merkezi Kızılay Avm müşterilerine özel 2013 yeni yıl çekiliş kampanyasında Mercedes C180 kazanma şansı sunuyor. 28 Şubat 2013 tarihine kadar sürecek kampanyada yapacağınız her 75 TL’ye bir çekiliş hakkı kazanacaksınız.

Haberin Devamı