Gazete Vatan Logo

Milli Piyango İstanbul’da hangi semte çıktı (2020)? | Milli Piyango İstanbul’da nereye çıktı?

Milli Piyango İstanbul’da nereye çıktı? Milli Piyango İstanbul’da hangi semte çıktı (2020)? Sorularında, ikramiyenin birinin İstanbul’a çıkmasıyla artış yaşandı. Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nün 31 Aralık Yılbaşı özel çekilişinde 80 milyon lira değerindeki büyük ikramiye sahiplerini buldu. ‘’1358490" numaralı çeyrek bilete isabet eden 2020 Milli Piyango büyük ikramiyesi İstanbul, İzmir, Gaziantep ve Bursa illerine çıktı. Büyük ikramiyenin isabet ettiği şehirlerin belli olmasıyla vatandaşlar, 80 milyonun çıktığı ilçeleri araştırmaya başladı. Peki, Milli Piyango İstanbul’da nereye çıktı?

Milli Piyango İstanbul’da hangi semte çıktı (2020)? | Milli Piyango İstanbul’da nereye çıktı?

2020 yılının talihleri belli oldu. 80 milyon liralık büyük ikramiye bu sene çeyrek bilete isabet etti. 80 milyon liranın isabet ettiği sayılar ve şehirler belli olunca, gözler milli piyangonun çıktığı ilçelere yöneldi. Peki, Milli Piyango kimlere çıktı, belli oldu mu? İşte Detaylar…

MİLLİ PİYANGO BÜYÜK İKRAMİYESİ HANGİ İLLERE ÇIKTI?

1358490" numaralı çeyrek bilete isabet eden 2020 Milli Piyango büyük ikramiyesi İstanbul, İzmir, Gaziantep ve Bursa illerine çıktı.

Milli Piyango'nun yılbaşı özel çekilişinde 8 milyon liralık ikramiyeyi kazanan numara da belli oldu. Özel çekilişte 8 milyon liralık ikramiye "9976216" numaralı bilete isabet etti.

Çekilişte amorti rakamları "4" ve "8" olarak belirlendi.

MİLLİ PİYANGO İSTANBUL’DA HANGİ SEMTE ÇIKTI?

Milli Piyango’nun İstanbul’da isabet ettiği ilçe henüz net değil. İkramiyenin isabetti ilçelerden bir tek Bursa’nın İnegöl İlçesi belli.

MİLLİ PİYANGO TALİHLİSİ, İNEGÖL'DE MERAK KONUSU OLDU

Huzeyfe ÖZDEMİR-Muammer İRTEM-Yavuz YILMAZ/İNEGÖL(Bursa),(DHA)- MİLLİ Piyango İdaresi'nin yılbaşı özel çekilişindeki 80 milyon liralık büyük ikramiye çeyrek bilete çıktı. Büyük ikramiye çıkan biletlerden birinin Bursa’nın İnegöl ilçesindeki bir alışveriş merkezinden alındığı öğrenilirken, ikramiyenin kime çıktığı ise kentte merak konusu oldu. Vatandaşlar, parayla İnegöl ilçesine katkı sunulmasını istediklerini söylediler

Haberin Devamı

Milli Piyango İdaresi tarafından yapılan yılbaşı özel çekilişinde 80 milyon liralık büyük ikramiye, '1358490' numaralı çeyrek bilete isabet etti. Bursa, İzmir, Gaziantep ve İstanbul’dan alınan biletlerle 4 kişinin 20'şer milyon kazandığı yılbaşı özel çekilişinde Bursa'da satılan biletin İnegöl'de bulunan bir alışveriş merkezinden satıldığı belirlendi. İlçe halkı ise büyük ikramiyenin kime çıktığını merak ediyor.

'İNŞALLAH GARİBAN BİRİNE ÇIKMIŞTIR'

Milli Piyango talihlisinin alt gelir grubunda olan birine çıkmış olmasını istediğini söyleyen İnegöl esnafı Seydi Oktay, Her kime çıkmışsa hayırlı olsun diyorum. İnşallah gariban birine çıkmıştır. Ancak şöyle bir durum var; yıllardır piyangodan kazanılan paralar talihliler tarafından çarçur edildi. İnşallah bu para İnegöl’de çarçur olmaz. İnegöl ekonomisi ile ön planda olan bir yer. Umarım talihli hem İnegöl ekonomisine hem de ülke ekonomisine katkı sağlamış olur. İnegöl’e hayırlı olsun diyorum. Büyük ikramiye bir yakınıma çıkmışsa da ben para istemiyorum bana para lazım değil. Kime çıktıysa da bana para getirmesin ama hayırlı yerlerde kullansın. Gerçekten bu miktardaki bir parayla çok güzel şeyler yapılır dedi.

Haberin Devamı

'İLÇEMİZE KATKI SAĞLAMASINI BEKLİYORUZ'

Büyük ikramiyenin İnegöl’e çıkmasının ilçede büyük bir heyecan yarattığını belirten esnaf Murat Bayram, Bu paranın kendi şehrime çıkmasından dolayı son derece mutluyum. Bunun yanında da kime çıktığı konusu şu anda İnegöl’de bir merak konusu. Tabii ki bu belli bir süre bu konu İnegöl’de gündem oluşturacak. Sonuç itibariyle bu 20 milyon liranın İnegöl için bir artı olacağını düşünüyorum. İlerleyen zamanlarda da inşallah bu talihlinin kim olduğunu göreceğiz. Talihliye bu paranın hayırlı olmasını dilerim. Umarım talihli ilçemize de bu ikramiye ile katkı sunar diye konuştu.

Haberin Devamı

GAZİANTEP'TE DE PİYANGO TALİHLİSİ MERAK EDİLİYOR

Milli Piyango İdaresince düzenlenen yılbaşı özel çekilişinde büyük ikramiye kazanan çeyrek biletlerden birinin satıldığı Gaziantep'te, talihli merak konusu oldu.

Yılbaşı özel çekilişinde 80 milyon liralık büyük ikramiye, "1358490" numaralı çeyrek bilete isabet etti. Büyük ikramiyeye ait numaraların bulunduğu biletin sevk merkezleri İzmir, Gaziantep, Bursa ve İstanbul olarak açıklandı.

Gaziantep'te, başta talihliye bileti satan seyyar Milli Piyango bileti satıcısı Gökhan Küldöken olmak üzere vatandaşlar, talihlinin kim olduğunu merak ediyor.

Karagöz Caddesi'nde 20 yıldır bilet satan Küldöken, AA muhabirine, talihliye bileti kendisinin sattığını söyledi.

Talihlinin yanlarına gelmesini beklediğini, bazı isteklerinin olduğunu belirten Küldöken, "Yanımıza gelsin, bir fotoğraf çektirelim. Burada bir konuşma yapsın. Yani ağanın eli tutulmaz. Biz kendisi için yağmur çamur demeden bilet sattık. İnşallah o da gelir burada bizi görür. O gelsin, ne yapacağını çok iyi bilir. Mutlaka talihliyi bekliyoruz." diye konuştu.

Haberin Devamı

Vatandaşlardan Mehmet Ağrı da büyük ikramiyenin kente çıkmasına sevindiğini dile getirdi.

Her yıl yılbaşı bileti aldığını anlatan Ağrı, "Bu yıl bilet almadım, şansıma bilet buradan satılmış. Gerçekten çok pişmanım almadığıma. Her sene aldım bir şey olmadı, bu sene almadım ikramiye çıktı. Şans yok bizde." ifadelerini kullandı.