Gazete Vatan Logo

Milli Piyango'dan çifte bayram

Geçen haftadan devreden Sayısal Loto cumartesi akşamı 1.5 trilyon dağıtacak. Milli Piyango'nun pazar sürprizi ise 2,2 trilyon

Talihliler, bu hafta sonunu iple çekecek. Çünkü Milli Piyango, yılbaşından bu yana en büyük ikramiyeyi dağıtacak. Milli Piyango, geçen haftadan devreden sayısal lotoyla birlikte yılbaşından sonraki en yüksek ikramiyeyi dağıtacak: 4 trilyon... İlk heyecan, 28 Haziran Cumartesi gecesi yaşanacak. Sayısal loto, geçen hafta 6 bilen çıkmayınca 603 milyarı bu hafta sonuna devretmişti. Bu ikramiyenin hafta sonuna kadar 1.5 trilyona ulaşması bekleniyor.

29 Haziran Pazar günü de oldukça heyecanlı geçecek. Milli Piyango, 19 Haziran çekilişinde de devir ikramiyesi veremedi. Bu çekilişten 1.6 trilyon lira, 29 Haziran'a devretti. İşte pazar günü Milli Piyango devirli ikramiyeyle toplam 2.2 trilyon dağıtacak. Devreden sayısal lotoyla birlikte Milli Piyango İdaresi, yaklaşık 4 trilyonla talihlilerin yüzünü güldürecek. Bu rakam, Milli Piyango İdaresi'nin yılbaşındaki ikramiyesinden sonraki en yüksek tutarı oluşturuyor. Milli Piyango, yılbaşındaki çekilişinde 8 trilyon dağıtmıştı.