Gazete Vatan Logo

Milli Piyango çekilişi bu akşam gerçekleşecek! (19 Ağustos 2018)

Milli Piyango çekilişi için heyecanlı bekleyiş başladı. Her ayın 9, 19 ve 29. günleri çekilen Milli Piyango'da bugün talihliler kimler olacak? İşte Milli Piyango çekilişi hakkında merak edilen tüm bilgiler...

Milli Piyango çekilişi bu akşam gerçekleşecek! (19 Ağustos 2018)

Milli Piyango 19 Ağustos çekilişi bugün yapılacak. MPİ resmi internet sitesinde canlı yayın olarak gerçekleşen Milli Piyango çekilişinin sonuçları haberimizde yer alacak. Milli Piyango'da bu hafta talihli numaralar hangileri olacak?

MİLLİ PİYANGO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI SORGULAMA

MİLLİ PİYANGO İKRAMİYESİ NASIL ALINIR?

Milli Piyango çekilişi sonucunda; son 3 rakama kadar olan ikramiyelerin ödemesi sabit bayiler ve gezici bayiler aracılığı ile yapılır. Milli Piyango İdaresi’nin yetki verdiği bayiler, son dört ve son beş rakama kadar olan ikramiyeler için de ödeme yapabilirler. Bayiler için belirlenen ödeme miktarları dışındaki tutarlar, bayi yetkisinin dışında kalır. Baş bayiler ile sanal ortam bayileri, Milli Piyango İdaresi ile imzaladıkları sözleşme kapsamında belirlenen ikramiye ödemelerini de yapabilirler.

Özel olarak gerçekleştirilen yılbaşı çekilişleri ile bilet kupürüne bakılmadan 1 milyon lira ve üzerindeki ikramiyelerle yıl içerisinde yapılan diğer çekilişlerin büyük ikramiyeleri sadece Milli Piyango İdaresi tarafından ödenebilir. Belirlenen bu ikramiye miktarlarının altında olan ikramiyeler ise Milli Piyango İdaresi şubeleri tarafından ödenebilir. Gerekli görülmesi durumunda, bayilerin yapacağı ikramiye ödeme miktarı Milli Piyango İdaresi tarafından azaltılabilir ya da arttırılabilir.

Haberin Devamı