Gazete Vatan Logo

Milli Piyango çekilişi (9 Nisan 2018)

Milli Piyango çekilişleri her ayın 9, 19 ve 29’uncu günlerinde gerçekleştirilir. Bu tarihler dışında, yılbaşı gibi günlerde de özel çekilişler düzenlenir. Son düzenlenen çekiliş sonucunda 2 milyon 500 bin liralık ikramiye, Ankara’ya isabet etti. Büyük ikramiyeyi kazandıran sayılar; 228663 oldu.

Milli Piyango çekilişi (9 Nisan 2018)

Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenen son çekiliş sonucunda büyük ikramiyeyi bir talihli aldı. Büyük ikramiyeyi bir sayı ile kaçıranlara 2500 lira teselli ikramiyesi verildi. Çekilişin son rakama göre kazandıran sayıları ise; 4 ve 5 oldu. Talihliler 24 lira ikramiye kazandı. Son 2 rakamı bilenler 48, son 3 rakamı bilenler 60 ve son 4 rakamı doğru bilenler de 80 lira ikramiye almaya hak kazandı.

MİLLİ PİYANGO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıdaki link bilgilendirme amaçlıdır.

MİLLİ PİYANGO İKRAMİYESİ NEREDEN ALINIR?

Milli Piyango çekilişleri sonucunda ikramiye kazanan talihlilere, son 3 rakama kadar olan ikramiyelerin ödemesi sabit bayiler ya da gezici bayiler tarafından yapılır. Milli Piyango İdaresi’nin yetkilendirdiği bayiler, son dört ve beş rakama kadar olan ikramiyeleri ödeyebilirler. Belirlenmiş olan ikramiye tutarları dışında kalanlar, bayilerin yetkisinde değildir. Baş bayiler ile sanal ortam bayileri, Milli Piyango İdaresi ile imzalanan sözleşme kapsamında belirlenmiş olan ikramiye tutarını ödeyebilirler. Özel olarak yılbaşı çekilişlerinde, çekiliş bileti kupürüne bakılmaksızın 1 milyon lira ve üzerindeki ikramiyeler ile yıl içerisinde düzenlenen diğer çekilişlerde büyük ikramiyeler sadece Milli Piyango İdaresi tarafından ödenebilir. Belirlenen bu ikramiye tutarlarının altındaki ikramiyeler, Milli Piyango İdaresi şubelerinden ödenir. Gerekli görülen durumlarda bayiler tarafından yapılacak ikramiye ödeme tutarları, Milli Piyango İdaresi tarafından azaltılabilir ya da arttırılabilir.

Haberin Devamı

MİLLİ PİYANGO ÇEKİLİŞİ HAKKINDA BİLİNMESİ GEREKENLER

18 yaşından küçük olanlar çekilişlere katılamazlar. Katılsalar bile ikramiye ödemesi yapılmaz. Çekiliş sonucunda kazanılan ikramiyelerin bir yıl içerisinde alınması gerekir. Bir yıl sonunda alınmayan ikramiyeler zaman aşımına uğrar. Bu ikramiyeler için de ödeme yapılmaz. Zaman aşımı hafta sonuna ya da resmi tatile denk gelirse, ilk iş günü mesai saati bitene kadar talihliye ikramiye ödemesi yapılabilir.

İkramiye ödemesinin yapılabilmesi için; çekiliş biletindeki seri numaralar, bilet fiyatı ve ikramiye tutarının yetkililer tarafından rahatça okunabilmesi gerekir. Bilette kopma veya yırtılma olsa bile, rakamlar okunduğu sürece talihlilere ikramiye ödemesi yapılabilir.

Haberin Devamı