Gazete Vatan Logo

Milli Piyango Bilet satışı saat kaça kadar? | Milli Piyango satışları ne zaman bitiyor?

Milli Piyango bilet satışı saat kaça kadar devam edecek? Milli Piyango satışları ne zaman bitiyor? Soruları 2020 Milli Piyango Yılbaşı çekilişine saatler kala yoğun bir şekilde araştırılıyor. 80 milyon TL değerindeki Milli Piyango çekilişi heyecanlı bekleyiş sürüyor. 436 milyon tane basılan biletler tükenme nokrasına geldi. Bilet satış bayilerinde yoğun kuyruklar oluştu. Yılbaşı’na saatler kala, Milli Piyango bilet satışı saat kaça kadar sorusunda yoğunluk yaşanıyor. Peki, Milli Piyango satışları ne zaman bitiyor? İşte 31 Aralık’ta bilet alınır mı? sorusunun detayları…

Milli Piyango Bilet satışı saat kaça kadar? | Milli Piyango satışları ne zaman bitiyor?

Milli Piyango Bilet satışı saat kaça kadar? Milli Piyango satışları ne zaman bitiyor? 31 Aralık’ta bilet alınır mı? soruları büyük ikramiye hayali kuranlar tarafından araştırılıyor. Milli Piyango yılbaşı özel çekiliş için nefesler tutuldu ve sabırsızlıkla Milli Piyango kazanan numaralar bekleniyor. Milli Piyango bilet satışının son saatlerini kaçırmak istemeyenler arama motorlarına yöneldi. İşte Milli Piyango Bilet satışı saat kaça kadar? sorusunun cevabı…

MİLLİ PİYANGO BİLET SATIŞI NE ZAMAN BİTİYOR?

Yılbaşı milli piyango biletleri çekiliş başlamadan yani 15.00’a 1 saat öncesine kadar seyyar ya da bayilerden alınabilir.

2020 YILBAŞI İKRAMİYELERİ NE KADAR?

MPİ'den yapılan bilgilendirmede yer alan detaylara göre dağıtılacak olan ikramiye tutarları şöyle;

- 80 Milyon TL

- 8 milyon TL

- 1 milyon TL

- 100 bin TL

- 10 bin TL

- 5 bin TL

- 1000 TL

- 400 TL

- 300 TL

-200 TL

-160 TL

-80 (Amorti) TL

- 80 bin (Teselli) TL

İkramiye sahipleri tam bilet sahibi olmaları halinde ikramiyenin tamamını, yarım bilet sahibi olmaları halinde yarısını ve çeyrek bilet sahibi olmaları halinde ikramiyenin dörtte birini kazanacaklar.

Haberin Devamı

320 OTOMOBİL YA DA 160 EV ALINABİLİYOR

Milli Piyango yetkilileri tarafından yaptığı hesaplamaya göre, 80 milyon liralık büyük ikramiyenin ağırlığı 200 liralık banknotlardan oluşturulduğunda 500 kiloyu buluyor.

İkramiye bin adet 200 liralık banknotun bir araya getirilmesiyle oluşuyor. Balya ile hesaplandığında 400 adet balyaya, yüz adet banknottan oluşturulan desteye göre hesaplandığında ise 4 bin adet desteye denk geliyor.

Büyük ikramiye 100 liralık banknotlardan oluşturulursa ağırlığı tam 800 kiloya ulaşıyor.

İkramiyenin tamamını sayma, desteleme ve balyalama işini 3 kişi 8 günde 8 saat çalışarak ancak tamamlayabiliyor. 80 milyon lira ile 250 bin lira değerinde 320 adet otomobil, 500 bin lira değerinde 160 ev ya da 42 bin 550 adet Cumhuriyet altını alınabiliyor.