Gazete Vatan Logo

Milli Piyango 19 Ekim 2019 çekilişi: Sorgulama sayfası…

Milli Piyango çekilişi sonuçları bugün yayınlanacak. 19 Ekim 2019 Milli Piyango çekilişi, amorti ve büyük ikramiye çekilişi bugün yapılıyor. Milli Piyango 19 Ekim çekilişi saat kaçta yapılacak?

Milli Piyango 19 Ekim 2019 çekilişi: Sorgulama sayfası…

Milli Piyango çekilişi sonuçları bugün yayınlanacak. 19 Ekim 2019 Milli Piyango çekilişi, amorti ve büyük ikramiye çekilişi bugün yapılıyor. Sonuçlara ise MPİ’nin resmi internet sitesi üzerinden ulaşılabilecek. Milli Piyango 19 Ekim çekiliş sonuçları vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Peki, Milli Piyango çekilişi saat kaçta yapılacak?

Her ayın 9,19 ve 29’unda açıklanan Milli Piyango çekilişi bugün yapılacak. Canlı yayınlanacak olan 19 Ekim 2019 tarihinde gerçekleşecek Milli Piyango çekilişinde amorti ve büyük ikramiye çekilişi oldukça merak ediliyor.

MİLLİ PİYANGO ÇEKİLİŞİ SAAT KAÇTA?

Milli Piyango İdaresi tarafından çekilişi gerçekleştirilecek olan Milli Piyango oyununun büyük ikramiye ve amorti çekilişi saat 18.00'de.

19 Ekim 2019 Milli Piyango çekilişi Polis Havacılık Teşkilatı’nın 38. Yılına ithaf edildi. Milli Piyango İdaresi MPİ’nin resmi internet sitesi, sonuçların tamamlanmasının ardından talihli numaraları sayfası üzerinden yayınlayacak.

MİLLİ PİYANGO SONUÇ SAYFASI