Gazete Vatan Logo

Milli görüşün duayeni Aksay da 'evet' diyor

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya ve Kadıköy İlçe Başkanı İsa Mesih Şahin, Necmettin Erbakan’ın yol arkadaşı Milli Görüş Hareketinin önemli ismi Hasan Aksay’ı ziyaret etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarete Hasan Aksay’ın sözleri damga vurdu.

Milli görüşün duayeni Aksay da 'evet' diyor

Aksay “Bütün dünyanın Türkiye’nin üzerine geldiği bu zaman diliminde Türkiye’yi güçlü kılmak için Cumhurbaşkanlığı Sistemine evet demek lazım” dedi.

“BU SÜREÇ PARTİ YA DA ŞAHIS MESELESİ DEĞİLDİR”

Aksay sözlerine şöyle devam etti: “Bütün dünyanın Türkiye’nin üzerine geldiği bu zaman diliminde Türkiye’yi güçlü kılmak için Cumhurbaşkanlığı Sistemine evet demek lazım” dedi. Sürecin parti ve şahısların üzerinde bir süreç olduğunu vurgulayan Aksay, “Bu süreç bir parti ya da şahıs meselesi değildir. Cumhurbaşkanlığı Sistemi Türkiye’nin geleceği içindir. Güçlü ve büyük Türkiye içindir. Bu yüzden Halk oylamasında evet diyorum”

ÖNEMLİ ÇINAR

Hasan Aksay’a ülkemize olan önemli hizmetlerinden dolayı teşekkür eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, Hasan Aksay’ın yakın dönem Siyaset Tarihimizin önemli kaynaklarından birisi olduğuna dikkat çekerek “Hasan Aksay abimiz önemli bir çınar, anılarını yazarsa Siyaset Tarihimize büyük katkı sağlamış olur. Bizler de bu önemli kaynaktan istifade etmiş oluruz” dedi. (Akşam)

Haberin Devamı