Gazete Vatan Logo

Milas şehidine ağlıyor

Şehit Er Kapucu memleketi Muğla'nın Milas İlçesi'nde gözyaşları içinde toprağa verildi

Osmaniye’nin Hasanbeyli ilçesinde teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan Jandarma Er Zeynel Kapucu’nun cenazesi memleketi olan Muğla’nın Milas ilçesinde gözyaşları içinde toprağa verildi. Şehit askerin babası Ümmet Kapucu (57) ve abisi Ünal Kapucu’ya şehit haberi, askeri yetkililer tarafından Milas Emniyet Müdürlüğünde verdi. Şehidin tansiyon hastası annesi ise oğlunun şehit olduğunu, götürüldüğü hastanede öğrendi.

Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül’de şehidin evine gelerek taziye ziyaretinde bulundu. Gönül, şehidin babası Ümmet Kapucu’ya bir sıkıntı yaşaması durumunda araması için kartını verdi. Şehidin bayraklarla donatılmış baba evine akın eden Milaslılar aileye başsağlığı diledi.

5 ay önce gitmişti

Kayseri’nin Tomarza ilçesi nüfusuna kayıtlı şehit erin 5 ay önce askere gittiği ve 2 ay önce ameliyat olduğu, hava değişimi alarak Milas’a geldiği öğrenildi. Aynı çatışmada yaralanan Uzman Çavuş Abiter Çiçekçi ile erler Nihat Çağlar, Sunay İnanır, Yunus Uyuktaş ve Aykut Akpınar’ın Osmaniye Devlet Hastanesindeki tedavileri ise sürüyor.

Haberin Devamı