Gazete Vatan Logo

Mikonos’tan Bodrum’a transfer oldu

Mikonos'un gözde mekanlarından Interni bu yaz Bodrum'da da bir şubesini açtı. Mekanın sahibi Nikos Varveris mekanı Bodrum'a taşımaya nasıl karar verdiklerini anlattı.

Mikonos’tan Bodrum’a transfer oldu

LUCCA’NIN her sene Mikonos’ta karşılıklı olarak yaptığı partilerden adını sıkça duyduğumuz Interni, bu sene Arzu ve Zeynep Demirtaş kardeşlerin ev sahipliğinde Bodrum Yalıkavak Tilkicik Koyu’nda yerini aldı. Interni’nin Mikonos’tan aynı konseptle müşterilerini ağırladığı mekanda birbirinden lezzetli yiyecekler ve özgün içeceklerler yer alıyor. Akdeniz mutfağından farklı birçok lezzeti tatma imkanı sunan mekanın cazibesini artıran başka bir özelliği ise DJ performanslarının sunulduğu partiler.

Fotoğraflar: Barış ACARLI

Interni Akdeniz mutfağından farklı birçok lezzet sunuyor.

Türklerin tatil için Yunanistan’a gittiği bir dönemde siz niye Bodrum’da mekan açtınız?

Mikonos Intern'nin her zaman çok fazla Türk misafiri olur. Birçoğuyla artık müşteriden öte dostluk ilişkimiz var. Zaten kültür olarak çok benziyoruz. Türkler kalteli yemek yemeyi ve eğlenmeyi çok iyi bilir. Interni'yi de bu yüzden çok sevdiler. Bodrum ise başlı başına insanı büyüleyen bir yer. Geldiğiniz zaman geri dönmek istemiyorsunuz. Daha önceki yıllarda da teklifler almıştık ama kabul etmemiştik. Bu sene Arzu ve Zeynep Demirtaş'la tanıştıktan sonra ve sonra ve Tilkicik'deki yeri gördükten sonra tamam burası Interni dedik. Şimdi daha çok Türk dostumuz olacak diye çok mutluyuz.

Haberin Devamı

Sizce başarılı bir restoranın sırrı nedir?

Benim bilmediğim bir sır var mı bilemem ama başarılı olmak için düzen, disiplin ve çok ama çok çalışmak her şeyden önemli.

Patates kızartması, kola ve hamburgerden oluşan Interni Burger’ın fiyatı 62 TL.

YUNAN PARTİLERİ ARTIK TİLKİCİK’TE

Yunanistan'daki malzemeyle Türkiye'deki malzemeler arasında fiyat, kalite farkı var m?

Aslında çok fark yok. Türkiye'de de çok iyi malzeme var. Zaten Interni Mikonos, Atina ve Bodrum mönüleri aynı. Sadece Bodrum'un menüsüne birkaç yerel tat ilave ettik.

Mikonos sezon açılışını yaptıktan sonra bütün ekip Bodrum'a geldik ve mekanda eğitim verdik. Uzun bir hazırlık süresinden sonra Bodrum’da mükemmel yemek ve Interni servisi için hazırız.

Favori yemeğiniz hangisi?

Interni menüsünde Kingcrap salad, Lobster makarna ve tüm deniz mahsulü yemekleri çok seviyorum. Ama tabi ki favorim meşhur Interni Burger. En sevdiğim yemek ise tabi ki döner kebap.

Haberin Devamı

Vereceğiniz partilerde kimleri ağırlıyorsunuz?

Oğlum Philip Varveris’in yarattığı bir Made of Sounds partileri çok meşhurdur Yunanistan’da…

Şimdi de Bodrum’da eğlenmeye geliyoruz hep beraber. Bir de konuk DJ’imiz var. Mykonos’un en ünlü DJ’lerinden biri olan sevgili Vassili Tsili Christos.