Gazete Vatan Logo

Antalya'da midibüs devrildi! Ölü ve yaralılar var

Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde kontrolden çıkan midibüsün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 3 kişi öldü, 17 kişi yaralandı. Öte yandan Diyarbakır'da da yolcu otobüsü devrildi. Çok sayıda yaralı var.

Antalya'da midibüs devrildi! Ölü ve yaralılar var

Kaza saat 08.00 sıralarında Döşemealtı ilçesi Çubukbeli mevkinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İstanbul'dan Antalya'ya gelen G.A, idaresindeki 34 AFA 785 plakalı midibüs, yağışlı ve kaygan yolda henüz bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkıp devrildi. İlk belirlemelere göre kazada 3 kişi yaşamını yitirdi, 17 kişi de yaralandı. İhbarla kaza yerine sağlık ve itfaiye ekipleri ile güvenlik güçleri sevk edildi.

Midibüsteki yolcuların özel organizasyon kapsamında futbol maçı yapmak üzere Antalya'nın Manavgat ilçesine gittiği öğrenildi.

Diyarbakır'da yolcu otobüsü devrildi: 10 yaralı
Bingöl karayolunda kontrolden çıkan yolcu otobüsü devrildi. Kazada 1'i ağır, 10 kişi yaralandı.
Kaza, sabah saatlerinde Diyarbakır-Bingöl karayolunda meydana geldi. Bingöl'den Diyarbakır seferini yapan Yeni Öz Bingöllüler firmasına ait 06 BIM 962 plakalı yolcu otobüsü, Kocaköy ilçesi yol ayrımında yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda sürücüsünün kontrolünden çıkarak devrildi. Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edilirken, kazada yaralanan 1'i ağır 10 kişi ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Diyarbakır'daki çeşitli hastaneye götürülerek tedaviye alındı.

Haberin Devamı