Gazete Vatan Logo

Microsoft, yeni nesil Microsoft Dynamics AX sürümünü tanıttı

Microsoft Dynamics AX, işletmelerin gücüne güç katıyor.

Microsoft, yeni nesil Microsoft Dynamics AX sürümünü tanıttı

Kurumların iş yapış süreçlerini hızlandırmak ve daha iyi çözümler sunan Microsoft yeni nesil bulut ERP çözümü Dynamics AX çözümünü İstanbul’da düzenlenen Kurumsal Çözümler Zirvesi’nde duyurdu. 30 farklı sektörden iki binden fazla katılımcının takip ettiği etkinlik İstanbul Swiss Otel’de düzenlendi.

Yeni nesil Microsoft Dynamics AX çözümü, 40 dilde Türkiye’nin de içinde olduğu 137 pazarda piyasaya sürüldü. Yeni nesil Microsoft Dynamics AX sürümüyle kurumlara yeni mobil senaryoları hayata geçirme, bulutun sunduğu olanakları stratejik avantaja dönüştürme, müşterilerle daha iyi etkileşim kurma ve mobil çalışanlar için çok daha verimli bir ortam kurgulama fırsatı sunuluyor.

“Bilişim ekonomisi güç kazandıkça pazarda lider olmak geçmişe oranla çok daha çekişmeli bir hale geliyor” diyen Microsoft Türkiye Genel Müdürü Murat Kansu, şirketlerin Fortune 500 gibi global sıralamalardaki yerleri 1970 ve 80’lere göre yüzde 40 oranında daha hızlı bir şekilde değiştiğine dikkat çekti. Kansu sözlerini şöyle sürdürdü: “Kurumların çöküş oranı, ortalama şirketlerde, liderlere göre 2 kat daha fazla. Değişerek büyümek ve bunu başarıyla sürdürmek isteyen şirketler bugün teknolojilerine yatırım yapıyor, yol haritalarını bulut bilişim, büyük veri, kurumsal sosyal ağlar, mobilite ve güvenlik gibi mega trendler üzerinden planlıyorlar.”

Haberin Devamı

Değişimin getireceği sorunlara karşı hazırlıklı olmak bizim elimizde diyen Murat Kansu şunları söyledi: “Geçmiş endüstri devrimlerinde kalifiye eleman geliştirmek 20-30 yıl almıştı. Dördüncü Endüstri Devrimi’nin getirdiği dinamizm ve ölçek bunu bir seçenek olmaktan çıkarıyor. Microsoft olarak biz de bugünün gereksinimlerini ve geleceğin trendlerini göz önüne alarak stratejimizi ve misyonumuzu yeniden tanımladık. Bugün yeni stratejimiz doğrultusunda bireylerin ve kurumların daha fazlasını başarması için onlara güç katıyoruz. Türkiye bugün gelişmiş ve gelişmekte olan pazarlar arasında özel bir konuma sahip. Gerek jeopolitik konumu gerekse genç nüfusu ile muazzam bir büyüme potansiyeli barındırıyor. Bu potansiyel bize her işimizde ilham veriyor. Microsoft Türkiye olarak çok başarılı bir ekibe sahibiz. Sağlam altyapımızı önümüzdeki dönemde de güçlendirerek, kurumların dijital dönüşüm süreçlerinde onlara destek olmayı hedefliyoruz.”

Haberin Devamı

Dijital dönüşüme uçtan uca çözüm

Microsoft kurumlara işlerini yürütmek ve dijital dönüşümlerine katkıda bulunmak için buluttan Ofis Dynamics AX, iş faaliyetleri için Office 365, müşteri kazanımı ve iş analitiği için Power BI ve Dynamics CRM gibi komple çözümler sunan tek firma olma özelliğine sahip.

Dünya çapında Engine Grubu, Hagler Systems, Haldex, Icon, Renault Sport F1 Ekibi, PRIVA, Smiles, Travel Alberta ve Umbra Grubu, Türkiye’de de LC Waikiki tarafından bulut üzerindeki iş süreçleri için kullanılan yeni nesil Dynamics AX geleneksel iş çözümlerinin ötesine geçerek ERP, BI ile veri tabanı servislerini bir araya getiriyor.



KAYNAK : Teknolojioku.com - Microsoft, yeni nesil Microsoft Dynamics AX sürümünü tanıttı

Çocuklar 7 yaşında kendi cep telefonlarına sahip olmaya başladı