Gazete Vatan Logo

Microsoft’tan ücretsiz yarış oyunu

Windows işletim sisteminin yaratıcısı Microsoft, oyunlarının arasına bir yenisini otomobil sporlarını sevenler için ekledi. Üstelik bu kez geliştirilen oyun okulların tatile girmesine az bir süre kala hediye gibi ücretsiz. Yarış oyunu tutkunlarına ve araba sevdalılarına ilaç gibi gelecek ücretsiz oyunun adı "Miami Street" çıktı

Microsoft’tan ücretsiz yarış oyunu

Microsoft yeni ücretsiz yarış oyunu Miami Street’i erişime açtı. Windows 10 için tasarlanan yapım, kolay oynanabilen yapısıyla dikkat çekiyor. Klavyeye dahi ihtiyaç duymayan yapım sadece fare ile oynanabiliyor.

NaturalMotion’s CSR Racing’in oynanış şekliyle benzerlik gösteren Miami Street’te yapmanız gereken tek şey, doğru zamanlarda tıklayarak hızlanmak ve dönüşler yapmak. Eğer zamanlamayı iyi tutturursanız rakiplerinizi yenerek zafere ulaşıyorsunuz.

Gelecekte yeni hikayeler ve araçlarla geliştirilecek olan Miami Street, Electric Square trafından geliştirildi. Ücretsiz olan oyuna Windows 10 veya 8 işletim sisteminizin içinde yerleşik olan Microsoft Mağazası’ndan ulaşabilirisniz.