Gazete Vatan Logo

MHRS hastane randevu sisteminden nasıl randevu alınıyor?

MHRS randevu sistemi ile hastaların saatlerce sıra bekleme devri maziye karıştı. MHRS hastane randevu sistemi ile artık online olarak randevu alınıyor. Peki MHRS ile hastaneden nasıl randevu alınır? İşte detaylar...

MHRS hastane randevu sisteminden nasıl randevu alınıyor?

Tüm zamanlar için en gerekli olan sağlık sorunları çözümü için büyük bir adım olan MHRS hastaneden online randevu alma sistemi herkesin işini kolaylaştırdı. MHRS hastane randevu sistemi nasıl kullanılıyor? MHRS hastane randevu sistemi ile ilgili tüm detayları sizler için derledik. İşte MHRS hastane randevu sisteminin nasıl kullanılacağına dair bilgiler ve tüm ayrıntılar...

MHRS Online Randevu Alma

Resimde görülen ekranda kişiler mevcut üyelikleri ile sisteme giriş yapabildiği gibi üyeliği olmayan kişiler de yeni üyelik bölümü üzerinden kolay bir şekilde üyelik alabilmektedir. Böylece MHRS online randevu almak isteyen kişiler için tüm engeller kaldırılmış olmaktadır. Ssk.com.tr sitesinde yer alan online MHRS randevu yazısında da belirtildiği gibi kişiler üyelik konusunda sadece bir kere işlem yaparak, sonraki işlemlerinde aynı üyeliği kullanmaktadır. Bu bakımdan sadece ilk defa MHRS online randevu almak isteyen kişilerin üyelik konusunda sorun yaşayabilmesi mümkündür. Fakat online olarak da üyelik alındığından dolayı bu konuda bir sıkıntı çıkmadan işlemler tamamlanabilecektir.

Haberin Devamı

MHRS online randevu alma konusunda tüm tercihler kişilere bırakılmıştır. Bu doğrultuda hastane, doktor, gün ve saat gibi tüm seçimler kişiler tarafından yapılmaktadır. MHRS online randevu alma ekranında kişilerin tüm bilgileri girmesi istenmektedir ve formdaki bilgilerin girilmesi ile birlikte kişiler sorun yaşamadan işlemlerini online olarak yapabilmektedir. Bu açıdan bakıldığında herhangi bir sorun yaşanmadan tamamen kişilerin isteklerine bağlı olarak MHRS online randevu alma işlemleri tamamlanabilmektedir.

Ücretsiz olan MHRS online randevu alma işlemleri için online seçeneğin yanı sıra Alo 182 de aranabilir.

MHRS HASTANE RANDEVU SİSTEMİNİNDEN RANDEVU ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ

T.C. kimlik numarasını verdikten sonra sırasıyla hastane, poliklinik ve hekim tercihlerinizi operatöre bildirmelisiniz. Operatör bir süre sizi beklettikten sonra uygun olan randevu zamanlarını size söyleyecektir. Size en uygun olan randevu saatini seçerek randevu alma işlemini tamamlayabilirsiniz.

Haberin Devamı

MHRS Üyelik Şifresi Yenileme
MHRS randevu alma işlemlerinizi yapmak için üyelik bilgilerinizi unutan vatandaşlar, online olarak şifreleriniyenileyebilmektedir. Şifre yenilemek için ise ilk olarak ilgili MHRS randevu alma sayfasına girmeniz gerekmektedir. İlgili sayfaya girdiğinizde ilk olaraksayfada yer alan parolamı unuttum bölümüne tıklamanız gerekmektedir. İlgili bağlantı üzerinden yapacağınız işlemler ile birlikte şifrenizi sıfırlayabilirsiniz. Şifre sıfırlamak için telefon, mail ve kimlik bilgilerinizi kullanabilirsiniz. Bilgilerinizi kullandıktan sonra ekranda yer alacak bağlantıları takip ederek şifre sıfırlayabilir ve sıfırlama sonrasında yeni şifrenizi belirleyebilirsiniz. Böylece bundan sonraki süre içerisinde MHRS randevu alma adımları belirtilen şifre ile giriş yaparak gerçekleştirebilirsiniz.