Gazete Vatan Logo

MHP Lideri Bahçeli: "Karşılıklı jestler olabilir..."

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, canlı yayında açıklamalarda bulundu. MHP Lideri yaptığı açıklamada, "Görüşmeler olumlu, Cumhur İttifakı iyiye gidiyor, karşılıklı jestler olabilir." dedi.

MHP Lideri Bahçeli: "Karşılıklı jestler olabilir..."

Sabah saatlerinde 9 il ve 49 ilçenin belediye başkanı adayını açıklayan Milliyetçi Hareket Partisi'nde Genel Başkan Devlet Bahçeli kameralar karşısına çıktı. Bahçeli, basın mensuplarına yerel seçimler ve Cumhur İttifakı hakkında açıklamalarda bulundu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yerel seçimlerle ilgili yaptığı son dakika açıklamasında ittifakla ilgili “Şu ana kadar ki gelişmeler olumlu ve verimli ittifak iyi gidiyor, karşılıklı jestler olabilir” dedi.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunduğu açıklamasında yerel seçim ittifakı görüşmeleriyle ilgili şunları söyledi:
"Cumhur İttifakı içinde gönül vardır, ülke sevdası vardır, karşılıklı saygı vardır. Saygı kavramı içinde jestler de olabilir. Cumhurbaşkanı Güney Amerika'da görüşme arzusu oluşursa görüşmeye hazırız her zaman. İki parti yöneticisi saygı değer insan zaman zaman bir araya geliyorlar, çalışma yapılan uzlaşılan alanlar var. Sayın Cumhurbaşkanı'na arz edeceklerdir. Şu ana kadarki gelişmeler olumlu. Çalışmalar verimlidir. Cumhur İttifakı iyi gidiyor."
Bahçeli, CHP’nin İYİ Parti ve Saadet Partisi ile yaptığı görüşmelerin sorulması üzerine de “Zillet ittifakını koalisyona dönüştürmek istiyorlarsa onların en tabii hakkıdır” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı