Gazete Vatan Logo

MHP Lideri Bahçeli'den flaş ittifak çıkışı...

Partisinin grup toplantısında konuşan MHP Lideri Bahçeli, "Türkiye'nin geleceğini belirleyecek Cumhur İttifakı'nın ruhuna uygun hareket etmemiz kaçınılmaz bir ihtiyaçtır" dedi.

MHP Lideri Bahçeli'den flaş ittifak çıkışı...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. bugün Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yapacağı kritik görüşme öncesi ittifak ile ilgili çok önemli mesajlar veren Bahçeli'nin konuşmasının satır başları şöyle:
İsrail Gazze'deki katliamlarına devam etmektedir.İsrail her zaman olduğu gibi zorbadır.Kurulan tuzaklar bozulmuş kurgusu Türkiye düşmanları tarafından yapılan tuzaklar boşa çıkarılmıştır.

'BU VATANI KOLAYI BULMADIK, ASLA VAZGEÇMEYECEĞİZ'

Bu vatanı kolay bulmadık, asla da kaybetmeyeceğiz. Birilerinin canı çekiyor diye teslim etmeyeceğiz.

"Güney kara sınırlarımız boyunca vahim bir senaryo hayata geçirilmek isteniyor.ABD Türkiye düşmanlarıyla bir oluyor. ABD kararını netleştirmeli, müttefiki Türkiye midir yoksa YPG/PKK mıdır?
Teröristler Menbiç çevreşine çukurlar kazıyor, YPG/PKK silahlanıyor. Türkiye buna sessiz kalamaz. Gerekirse hepimiz 'Mehmet' oluruz, şehadet şerbeti içeriz.

Fıratın doğusu tehdit olmaktan tamamen çıkarılmalıdır. Türk milletine meydan okunamaz. Herkesin gözü önünde Evanjelist bir papaz gelip gitmiştir.

Haberin Devamı

PAPAZ BRUNSON ÇIKIŞI

Bir papaz iki ülkenin bütün diyaloglarını tıkadı.Papaz gitmiş kavga bitmiştir. Anlaşılan papaz büyüsü de bozulmuştur.Seviyesiz Trump'ın yerini sempatik Trump almıştır. Böyle devlet yönetilmez, Türkiye Amerika ilişkileri stabil kalamaz.Türkiye'nin değerini bir papaza indiren ülkenin başkanına güven duyulamaz, itibar edilemez.Türkiye ABD'nin sömürgesi değildir. Türkiye ABD'nin 51'inci eyaleti falan da değildir.Trump Türk Milletini hafife almasın. Bu işin şakası yoktur, Türk'e kefen biçilmez, Türk'e tuzak işlemez.

Papaz davasında ifade değiştiren gizli tanıklar kimlerdir? Kısa sürede ifade ve görüşlerini nasıl değiştirmişlerdir?
Papaz Brunson verildiyse ABD'deki papaz neden alınmaz? Pensilvanya'daki papaz ne zaman verilecek? Papaz Brunson kararı ne söylenirse söylensin milletimizi üzmüştür. Bakalım bu karar sonrasında dövizin akıbeti ne olacak? Adeta insan aklıyla alay edilmektedir.
KAYIP GAZETECİ KAŞIKÇI...
Kaşıkçı olayında en büyük temennimiz olaydaki sır perdesinin bir an önce aralanmasıdır. Giriş görüntüleri olan ve çıkış görüntüleri olmayan Kaşıkçı meselesinin Türkiye, ABD ve Suudi Arabistan arasında bir krize yol açmasına müsaade edilmemelidir.
CUMHUR İTTİFAKI MESAJI
Cumhur ittifakı, mahalli idari seçimlere yön vermelidir. Siyasi kaygı taşımıyoruz. Yerel seçimler istikrar içinde yapılmalı, makul sonucu vermelidir. Türkiye’nin geleceğini belirleyeceksek cumhur ittifakının ruhuna uygun hareket etmemiz kaçınılmaz bir ihtiyaçtır.
İŞ BANKASI HİSSELERİ ELEŞTİRİSİ
CHP İş Bankası hisseleri gündeme gelince çılgına döndü. CHP’li bir genel başkan yardımcı diyor ki CHP olarak eşkiya karşında her türlü direnme hakkımızı kullanırız. Bu alçak ifade karşısında sormak lazım eşkıya kimdir. Direnme hakkında kast edilen nedir? Ateş olsanız cürmünüz kadar yer yakarsınız. Atatürk’ün gerçek varisi Türk milletidir. CHP'nin yolları Atatürk ile çoktan ayrılmıştır. Yok öyle miras yedilik. İş Bankası hisseleri Hazine’ye devredilmelidir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk yaşasaydı Bugünkü CHP yöneticilerini evlatlıktan ret eder, bir de mirastan ret ederdi.

Haberin Devamı