Gazete Vatan Logo

MHP’den 8 ilçeye yeni başkan

MHP’den 8 ilçeye yeni başkan

MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP), Antalya’da 7 ilçe teşkilatı yönetimini feshetti, yerine yeni atamalar yaptı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şevkat Çetin imzalı feshedilme kararlarıyla Antalya’nın Konyaaltı, Döşemealtı, Alanya, Kumluca, Elmalı, Serik ve Kaş ilçe yönetimleri görevden alındı.

MHP Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy, parti tüzüğünün 52 ve 54’üncü maddelerinin tanıdığı yetkiye dayanarak başkanlık divanı tarafından tüzüğün 34’üncü maddesiyle ilçe yönetimlerinin görevden alındığını kaydetti.

’YENİ ATANANLAR UYUM İÇİNDE OLACAKTIR’

Görevden alınan yöneticilere geçmişteki çalışmalarından dolayı teşekkür eden Aksoy, "Allah onlardan razı olsun, özel hayatlarında başarılar diliyorum. Atanan arkadaşlarımız da partililerimizdir, uzaydan gelmediler. Yeni atanan arkadaşlarımız il ve genel merkezle uyum içinde çalışacak kadrolardır. Bu görevden almalar partimizde ne ilk ne de son olacaktır" dedi.

Daha önceden kapatılan Muratpaşa ilçesiyle birlikte parti genel merkezince 8 ilçeye şu isimler ilçe başkanı olarak atandı:

Haberin Devamı

"Muratpaşa- Talu Bilgili, Konyaaltı- Ersan Satılmış, Döşemealtı- Zeki Öner Özgöçer, Alanya- Mustafa Türkdoğan, Kumluca- Yücel Kaplan, Serik- Ahmet Ali Coşkun, Elmalı- Mehmet Şefik Erol ve Kaş- Cemil Kolak."