Gazete Vatan Logo

MHP’de sosyal medya uyarısı

MHP’de sosyal medya uyarısı

MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, parti üyelerinin sosyal medya üzerinden birbirine sataşmalarının partiye zarar verdiğini belirterek, "Sadece hırsa kapılarak yapılan bu davranışlar dava adamı kimliğimize yakışmadı" dedi.

MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, partililerin sosyal medyada birbirine yazdıkları mesajlara "artık yeter" sözleriyle tepki gösterdi. Kongre nedeniyle bölünen MHP’de parti üyelerini uyaran Karataş şöyle konuştu:

"Parti içinde yaşananları derin bir üzüntüyle takip ediyorum. Artık yeter, sadece il başkanı olarak değil, bizi ağabey, dava arkadaşı ve kardeşi olarak görenlere sesleniyorum. Bugüne kadar bizlere yakışmayan birçok davranış sergilendi. Bunlar beni ve tüm ülkücüleri çok üzdü. Sadece hırsa kapılarak yapılan bu davranışlar dava adamı kimliğimize yakışmadı. Biz bölünmez bir bütünün parçalarıyız. İftarlarda ve cenazelerde biraraya geliyoruz. Bizi birleştiren iman dairesidir. Bu dairenin içinde küslük, fitne ve ayrımcılık olmaz. Bergama’dan Beydağ’a İzmir’deki tüm dava arkadaşlarım benim candan öte kardeşimdir. Birinin gönlünün incinmesini istemedim, istemiyorum. Partimiz içinde yetkili yetkisiz herkes bir şeyler söyledi, söylüyor. Ama buraya kadar. Şimdi sıra uzun zamandır konuşmayan liderimiz Devlet Bahçeli’ye geldi. Söz sırası onda. İzmir’de kendisini bu hafta misafir edeceğiz. Onu dinleyeceğiz. Dargınlıklar bitecek, kutlu yolumuza nefes almadan devam edeceğiz."

Haberin Devamı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 17 Haziran Cuma günü Tarihi Havagazı Fabrikası’nda partililerle oruç açacak. Bahçeli daha sonra kongre delegeleri ile toplantı yapacak.