Gazete Vatan Logo

Mezuniyet gecesine kucak dansçısı çağırdılar

Liselilerin mezuniyet gecesinde konuşmacı olarak çağrılan kişinin, kucak dansı yapan çıplak bir egzotik dansçı olduğunun ortaya çıkması ülkede büyük yankı uyandırdı.

Mezuniyet gecesine kucak dansçısı çağırdılar

Almanya'nın Münih kentinde bir lisenin öğrencileri mezuniyet gecesi organizasyonu düzenledi. Mezun olacak sınıfın öğrencileri, öğretmenlerine mezuniyet gecesinde 'eşit haklar' üzerine konuşma yapacak bir konuk çağırdıklarını söyledi. Luitpold Lisesi'nin mezuniyet gecesinde öğretmen ve öğrenciler arasındaki eşit haklar üzerine bir konuşma yapan sarışın kadın daha sonra bazı öğrencileri izleyenlerin gözleri önünde podyuma çağırdı ve soyunmaya başladı.

SANDALYEYE OTURTTUĞU ÖĞRENCİYE KUCAK DANSI YAPTI

Tartışma yaratan videoda, neredeyse çıplak halde 33 yaşındaki sahne adı Jarly olan egzotik dansçı, podyumdaki sandalyeye oturttuğu öğrencinin üzerine gelerek kucak dansı yaptı. Öğrencinin yüzünü göğüslerine bastıran kadın daha sonra mavi bir havluya dolanarak üzerinde bulunanları da çıkardı.

MEZUNİYET GECESİ VİDEOSU SOSYAL MEDYADA VİRAL OLDU

Alman öğrencilerin okuldan mezun olmaları öncesinde, mezuniyet partileri düzenlemesine geleneksel olarak izin veriliyor. Bir egzotik dansçının yer aldığı bu mezuniyet gecesinin videosu kısa sürede sosyal medyada en çok izlenen videolar arasına girdi.

Haberin Devamı

ÖĞRETMENLER VE İDARECİLER ENGEL OLMADI

Eşit haklar üzerine konuşmacı olarak çağrılan kişinin egzotik dansçı çıkması ve öğrencilere kucak dansının da dahil olduğu bir gösteri sunması karşısında şok olan öğretmenler yaşananlara engel olmadı. Nitekim o an orada bulunanların hepsinin 18 yaşında ya da daha büyük olması, reşit olmayan birinin bulunmaması öğretmenlerin ve idarecilerin bu kararına sebep olarak gösterildi.

EGZOTİK DANSÇI, OLAY VİDEO SONRASI KENDİNE YOUTUBE KANALI AÇTI

Sosyal medyada bir anda üne kavuşan video sonrasında egzotik dansçı Jarly, kendisine 'cinsellik hakkında her şey' adlı bir Youtube kanalı açtı. Genç kadın ilişkiler hakkında tavsiyeler önerdiği kanalı hakkında; "Youtube kanalımı izleyenlerin cinsel hayatlarına hareket getirmek istiyorum. Özellikle de yakın bir gelecekte cinsellikle tanışacak gençler için bu tavsiyeleri çok önemli buluyorum." ifadelerini kullandı.