Gazete Vatan Logo

Metrowin Tower Metrekarede 75 Dolar Kira Getirecek

Metrowin Tower’da teslimata 6 ay kaldı

DKY İnşaat ve Metropolist Yapı & Gayrimenkul ortaklığı ile hayata geçirilen MetrowinTower projesi 6 ay sonra teslim edilecek.

İbrahim Dumankaya Holding bünyesinde faaliyetlerini sürdüren DKY İnşaat ve Metropolist Yapı & Gayrimenkul ortaklığı tarafından,İstanbul Anadolu Yakası’nın köklü yerleşim ve sanayi alanlarının başında yer alan Pendik’te yükselen MetrowinTower projesinde sona yaklaşıldı.6 ay sonra teslim edilecek proje için satışlar fırsat, kampanyalar ile devam ediyor.

18 katlı tek bloktan oluşan MetrowinTower’da ofislerin yanı sıra mağaza/dükkanlarda yer alıyor. Projede, 92 adet 65 ile 130metrekare aralığında değişen 5 farklı tip ofis bulunuyor. Ofisler özel olarak ihtiyaç durumunda birleştirilerek daha geniş kullanım alanları da elde etmeye müsait olacak şekilde tasarlandı.

Projede ayrıca birçoğu E-5 cepheli 41ile 331 metrekare aralığında değişen toplamda 2.055 metrekare alana sahip birleştirilebilir 10 adet mağaza/dükkan bulunuyor. Hem açık hem kapalı otopark alanına sahip projede farklı sayılarda katılımcıları ağırlayabilecek 8 adet akıllı toplantı salonu bulunuyor.

Haberin Devamı

Metrowin Tower Nerede?

Metronun yeni etabının da hizmete girmesiyle ‘’E-5 (D-100) karayolunun Kadıköy-Pendik’’ hattı gayrimenkul uzmanları ve araştırma kuruluşları tarafından da en kısa sürede düzenli - çağdaş gelişim göstererek en fazla değer kazanacak bölgelerin başında gösteriliyor.

Metrowin Tower Fiyatları

Gayrimenkul uzmanlarına göre projenin E-5’e sıfır konumu ve Metro durağının projenin hemen önünde yer alması nedeniyle ticari ofislerde metrekarede aylık 15-20 dolar kira, mağaza/dükkanlarda metrekarede 50-75 Dolar kira getirisi ile yatırımları 10-15 yıl içinde amorti etme avantajı sağlayacak.