Gazete Vatan Logo

Meteoroloji'den İstanbul için kuvvetli yağış uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara'nın doğusunda sağanak ve gök gürültülü yağış beklendiğini açıkladı. Ümraniye Belediyesi de, bugün 10 bin kişinin katılımıyla gerçekleştirilecek olan iftar programını iptal etti.

Meteoroloji'den İstanbul için kuvvetli yağış uyarısı

Meteoroloji'den yapılan açıklamada "Bugün akşam saatlerinden sonra Marmara'nın doğusunda etkisini arttırması beklenen gök gürültülü sağanak yağışların yarın öğle saatlerine kadar , İstanbul, Yalova, Kocaeli, Sakarya, Bursa ve Bilecik çevrelerinde aralıklı ve yerel olarak kuvvetli olacağı tahmin ediliyor" denildi.

10 BİN KİŞİLİK İFTAR İPTAL
Meteoroloji yağış alarmı verirken Ümraniye Belediyesi, bugün 10 bin kişinin katılımıyla gerçekleştirilecek olan iftar programını, İstanbul'da etkili olması beklenen şiddetli yağış nedeniyle iptal etti. Belediyeden yapılan açıklamada, "Meteorolojiden almış olduğumuz son hava raporunda, bugün özellikle iftar saatlerinde Ümraniyemize yoğun yağış beklendiğinden, İstiklal, Atatürk, Atakent, Tantavi, Yamanevler, Namık Kemal, Esenevler, Armağanevler ve Site mahallelerimiz için kurmayı planladığımız iftar soframız ilerı bir tarihe ertelenmiştir" denildi.