Gazete Vatan Logo

Son dakika... Meteoroloji'den İstanbul'a yağmur uyarısı

Meteoroloji'den hava durumuyla ilgili son dakika bilgileri gelmeye devam ediyor. İstanbul'da başlayan yağmur etkisini şiddetli bir şekilde gösterirken, yağışların bugün de devam etmesi bekleniyor. İşte Meteoroloji'den gelen bilgilere göre yurtta hava durumu tahminleri...

Son dakika... Meteoroloji'den İstanbul'a yağmur uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden gelen tahminlere göre yurt genelinde hava durumu şöyle olacak...

Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Batı Akdeniz, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz ile Doğu Karadeniz kıyıları ve Kütahya, Uşak, Mersin, Adana, Osmaniye, Gümüşhane, Erzincan, Tunceli, Bingöl, Muş, Bitlis ve Ağrı çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, Edirne, Kırklareli ile gece saatlerinde Bilecik, Bolu, Kastamonu çevreleri ve Doğu Anadolu'nun yağış alan kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

İSTANBUL'DA YAĞMUR NE ZAMAN SONA ERECEK?

İstanbul'da yağmur ne zaman sona erecek sorusu merak edilmeye başlandı. İstanbul'un çevresindeki illerde kar yağışı etkili oldu. Trakya'da kar kalınlığı yer yer 5 santimetreyi buldu. Peki, İstanbul'da yağmur ne kadar devam edecek? Hafta boyunca yağış İstanbul'da etkisini sürdürecek. Hafta sonu yağış kesilecek. Sıcaklığın 5-6 derece civarında seyretmesi bekleniyor.

AKOM'DAN DA UYARI

Haberin Devamı

AKOM'dan yapılan açıklamada, "Hava sıcaklıklarının hafta boyunca 6-8 derece aralığında mevsim normalleri altında seyretmesi beklenirken havada çoğunlukla bulutlu bir gökyüzünbün hakim olması beraberinde aralıklı sağanak yağış geçişlerinin yaşanacağı tahmin ediliyor" denildi.

İşte İstanbul'da beklenen 5 günlük hava tahmini: