Gazete Vatan Logo

Meteoroloji'den 2 il için uyarı

Akşam saatlerinden itibaren...

ANTALYA Meteoroloji Bölge Müdürlüğü, Muğla ve Antalya’da bugün öğleden sonra hızını artıracak rüzgarın, akşam saatlerinden itibaren fırtınaya dönüşeceği uyarısında bulundu.

Meteoroloji’den yapılan uyarıda; halihazırda güney yönlerden orta kuvvette esmekte olan rüzgarın bugün öğleden sonra hızını arttırarak, Muğla merkez, Bodrum, Milas, Yatağan, Marmaris, Ula, Kavaklıdere ve Köyceğiz ilçelerinde, akşam saatlerinden itibaren Isparta’nın Sütçüler, Aksu ve Yalvaç, Burdur’un Altınyayla, Çavdır, Gölhisar, Antalya’nın Korkuteli, Elmalı, gece saatlerinden itibaren Kaş, Demre, Finike ve Kumluca ilçelerinde fırtına şeklinde esmesinin beklendiğini belirtildi.

Açıklamada, fırtınanın saatte 60 ile 80 kilometre hızla esmesinin beklendiği ve fırtınanın etkisinin 25 Mayıs Cumartesi günü sabah saatlerinde etkisini kaybedeceği kaydedildi.

Ayrıca, "Oluşabilecek olumsuzluklara karşı (Kara ve deniz ulaşımında aksamalar, çatı uçması vb.) ilgililerin ve vatandaşların tedbirli olmaları gerekmektedir" uyarısında bulunuldu.

Haberin Devamı