Gazete Vatan Logo

Meteoroloji'den 10 il için uyarı geldi!

Edirne, Kırklareli, Sivas, Bolu, Karabük, Tokat, Gümüşhane, Artvin, Kars ile Ardahan çevrelerinde, sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor. Öte yandan Muğla'da ise aniden bastıran yağmur hayatı olumsuz etkiledi.

Meteoroloji'den 10 il için uyarı geldi!

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan duyuruya göre, ülke genelinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, İç Ege, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun batısı, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Edirne, Kırklareli, Sivas, Bolu, Karabük, Tokat, Gümüşhane, Artvin, Kars ve Ardahan çevreleri ile Doğu Akdeniz'in Toroslar kesiminde yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak görüleceği tahmin ediliyor.Denizlerde fırtına beklenmezken, rüzgarın Marmara'nın güneybatısı ve Kuzey Ege kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli eseceği öngörülüyor.

MUĞLA'DA SAĞANAK...

Öte yandan Muğla'da aniden bastıran dolu ile karışık sağnak, yaşamı olumsuz etkiledi. Yağışa hazırlıksız yakalananlar, uzun süre binaların saçakları altında beklemek zorunda kalırken, sürücüler zor anlar yaşadı.Güne sıcak hava ile başlayan Muğla merkezde, bugün saat 14.00 sıralarında hava kapandı ve ani doluyla yağışıyla karışık yağmur başladı. Kısa sürede şiddetini artıran yağış hayatı olumsuz etkiledi. Sürücüler zor anlar yaşarken, yer yer trafik sıkışıklığı yaşandı. Musluhittin Mahallesi, Abdu İpekçi Caddesi'ndeki bir kokoreççiyi su bastı.Yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar uzun süre binaların saçakları altında beklemek zorunda kaldı.

Haberin Devamı