Gazete Vatan Logo

Metalik renklerle gece ve gündüz şıklığı bir arada

Metalik gri, altın rangi, metalik pembe ve sarı tonları sezonun galaksi modasının altını çiziyor. Etekten elbiseye, üstlerden pantolonlara kadar metalin her tonu her parçada göze çarpıyor.

Metalik renklerle gece ve gündüz şıklığı bir arada

Gümüşler ve altınlar, Ali Baba ve Kırk Haramiler masalı kadar eski bir sevda... Parlak renkler son birkaç sezon modayı etkisi altına aldı. Özellikle 2017 Sonbaharına metalik renkler damgasını vuruyor. Dünyalıdan çok uzaylı hissi veren, mesafeli yaklaştığınız, ne kadar parlak dediğiniz renkler bu sezon dolabınıza giriyor. Özellikle metalik gri ya da gümüş rengi, altın, metalik pembe ve sarı tonları sezonun galaksi modasının altını çiziyor. Özellikle Paco Rabanne, Saint Laurent, Loewe, Maison Margiela, Bottega Veneta, Christopher Kane, J.W.Anderson, Gypsy Sport, Balenciaga, Chanel, Miu Miu, Michael Kors, Mugler, Isabel Marant, Dolce&Gabbana gibi markalar en az birkaç metalik ürünü podyumlarında sundu ve koleksiyonlarına kattı.

Parıltılı tasarımlar

Etekten elbiseye, üstlerden pantolonlara kadar metalin her tonu makbul. Özellikle Alexander McQueen modeli transparanlarla desteklenmiş metal elbiseler, Peter Pilotto stili diz boyu metalik renkli kabanlar sonbaharda lüks markalar gibi hazır giyim firmalarını da etkisi altına alacak. Metalik pembe ve lila akımına da bu sezon karşı koymakta zorlanacaksınız. Sadece geceye yakışacağınızı düşündüğünüz parıltılı bu tasarımlar gündüz daha spor bir kombinle de kullanılabilecek.

Haberin Devamı

Altın rengi favori

Altın rengi hem metalik renklerle hem de kadifelerde kullanılıyor bu sezon. Altın da en az gümüş kadar rahatlık veren bir ton olacak. Birçok marka elbiselerini altına buladı bile.