Gazete Vatan Logo

Mesaj gönderir gibi para transferi devri

Turkcell’in BiP uygulaması ile artık iBAN ya da hesap numarasına gerek duymadan sadece telefon numarasıyla para gönderilebilecek

Mesaj gönderir gibi para transferi devri

Anlık mesajlaşma uygulaması BiP ile artık mesaj gönderir gibi para göndermek de mümkün hale geldi. BiP para transferiyle banka hesap bilgilerine gerek duymadan, sadece telefon numarasını bilerek para yollanabilecek.

Yeni özellikleriyle BiP’in her geçen gün daha da geliştiğine dikkat çeken Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu, BiP’te görüntülü görüşme, anlık karşılıklı takip ve BasKonuş gibi yeniliklerle birçok küresel mesajlaşma uygulamasını geride bıraktıklarını söyledi. Şu an BiP’in 6 kişiye kadar video konferans yapılabilen inovatif bir özelliği de olduğunu belirten Terzioğlu, sözlerine şöyle devam etti:

“Yepyeni özelliğimiz para transferiyle yine bir ilke imza atmış olduk. Artık BiP’le mesaj gönderir gibi para gönderilebiliyor. Türk mühendislerinin geliştirdiği BiP küresel marka olma yolunda hızla ilerliyor. Yakın zaman içerisinde 2’nci telefon numarası tanımlama, ev veya iş telefonu ile faks numarasını ekleme gibi yeni özellikler de BiP’te aktif hale gelecek. Eklenecek bu yeni özellikleriyle BiP dünyanın ilgisini çekmeye devam edecek.”

Haberin Devamı