Gazete Vatan Logo

MESA geleneksel dokuyla Çamlıca'da

Çamlıca’da MESA konutlarında seçkin ve ayrıcalıklı yaşamlar, vaat edilen tarihten once başlıyor

Konutun güvenilir markası MESA’nın Çamlıca’da hayata geçirdiği Çamlıca'da MESA projesi vaat edilen tarihten once satışa çıkarıldı.

'Dönemin en eliti'

MESA’nın 46 yıldır ‘kalite’ ve ‘güven’ ile anılan ayrıcalıklı bir yaşam markası olduğunu vurgulayan MESA Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, "Çamlıca’da MESA, her açıdan sunduğu seçkin yaşam olanakları ile altına imza atmaktan gurur ve memnuniyet duyduğumuz elit bir proje oldu” açıklamasında bulundu.

Çağdaş formlarla donatıldı

Geleneksel Türkevlerinin çağdaş formlarla yorumlanmasıyla tasarlanan Çamlıca’da MESA’nın, her metrekaresi, her santimetre karesi büyük bir titizlikle ele alındı; kalite, konfor ve teknoloji ile donatıldı.

Üç ay erken teslim

Projeye başlarken Çamlıca’da MESA’da konutların, Ağustos 2015’te teslim edileceğini belirttiklerini de hatırlatan Erhan Boysanoğlu, “Yapım aşamasında kaliteden taviz vermeksizin yakaladığımız üretim ritmi ile proje planlanandan da once tamamlanma aşamasına geldi” diyerek, konut sahiplerine “Çamlıca’da MESA’da konutları, vaat ettiğimiz tarihten once teslim edeceğiz” müjdesini verdi.

Haberin Devamı

Trafik yer altında

Çamlıca’da MESA projesinde arazinin yüzde 80’ini oluşturan toplam 33.000 m²’lik bir alan ise sosyal tesis ve yeşil Alana ayrıldı. Teknoloji, kalite ve güvenliğin en üst seviyede tutulduğu projede, araç trafiğinin yer altına alınması; Çamlıca’da MESA sakinlerinin, zengin bitki örtülü peyzajının yanısıra çocuk oyun alanı ve dinlenme alanlarından oluşan yeşil alanın tamamını aktif olarak kullanabilmelerine olanak sağlıyor.

www.emlakeki.com