Gazete Vatan Logo
Magazin Meryem Uzerli'ye ilk kez Ozan Güven soruldu!

Meryem Uzerli'ye ilk kez Ozan Güven soruldu!

Meryem Uzerli, birlikte görüntülendiği Ozan Güven ile ilgili, “Doğal biri geçmişten konuşmuyorum” dedi.

"TÜRKÇE ŞARKILAR DUYDUĞUMDA AĞLARIM"

Muhteşem Yüzyıl’ dizisi ile dünyanın birçok ülkesinin yanı sıra Arap dünyasında da tanınan Uzerli, Alman anne ve Türk babadan hangi özellikleri aldığı sorulunca, "Alman tarafım; çok dakikimdir. Mesela biri bana saat 07.30’da otelden alacağını söylese 1 dakika öncesinden çantam hazır beklerim. Türkler bazen öyle değil. Türk tarafım ise; daha fazla duygusalım. Türkçe şarkılar duyduğumda ağlarım, Almanca şarkı duyduğumda ağlamam" karşılığını verdi.

"LARA'YI YALNIZ BIRAKAMIYORUM"

Almanya’nın başkenti Berlin’deki evinde Türk ve uluslar arası kanalların izlenebildiği halde bunlara ayıracak zaman bulamadığını anlatan Meryem Uzerli, "Hiç televizyon izlemiyorum. Neredeyse 2.5 yıldır sinemaya gitmedim, hiç film seyretmedim. Kızım Lara Şubat’ta doğdu. Akşama kadar sürekli program, animasyon gibi şeyler istiyor. Onu yalnız bırakamıyorsun. Sonra 21.00-21.30’da uyuyunca ben de yoruluyorum, uyuyorum" diye konuştu.

"TÜRK KÖFTESİ VE DOLMA YAPABİLİYORUM"

Uzerli, kızı Lara’nın dünyaya gelmesinden sonra karakterinin değiştiğini artık hiçbir şeyden korkmadığını anlatırken, "Lara olmadan önce ona bir şey olabilir diye ufak- tefek şeylerden korkabilirdim. Bu doğal bir şey mi bilmiyorum? Artık hiçbir şeyden korkmuyorum. Korku sıfır. Bu değişti" dedi. Kızı ile genellikle Almanca konuştuğunu, çeşitli ülke yemeklerini sevdiğini, İtalyan usulü pasta veya spagetti, Türk köftesi, dolma yapabildiğini anlatırken, "Ne kadar lezzetliler onu bilmiyorum. Bana göre; 'okey', yiyorum. Çok iyi yemek yapan biri miyim bunu ben söyleyemem" diye devam etti.

Türkiye’de rol alacağı yeni televizyon dizisinde oynayacak erkek oyuncunun ismi konusunda sürekli isimlerin ortaya atıldığını hatırlatan Meryem Uzerli, bu konuda şunları söyledi: "Bu konuda bir sürü haberler çıktı. Bir gün birisi geliyor; ‘Rol arkadaşın Kıvanç'mış’ diyor. Ne güzel. E tabii ki onu (Kıvanç Tatlıtuğ) çok seviyorum. Acayip süper bir oyuncu. Çok iyi bir karakter, çok da iyi bir insan. Tabii ki onunla oynamak isterim. Ancak, şu an yok öyle bir şey ortada. Şu anda sürekli başka başka isimler geliyor. Hiç belli bir isim yok. Ben de çok merak ediyorum karşımda kimin olacağını."

Haberin Devamı

"SELMA ERGEÇ'İ BEĞENİYORUM"

Haberin Devamı

Arap hayranlarına da kendisine gösterdikleri ilgi nedeniyle teşekkür eden Meryem Uzerli, "Aynaya bakınca ‘starlight’ görmüyorum. Ama çok teşekkür ediyorum" dedikten sonra "En çok nereni seviyorsun?" sorusuna, "En çok sol bileğim hoşuma gidiyor. Buraya bir şey takıyorum. Sanki güzel burası" karşılığını verirken, "Dünyanın en güzel kadınları" arasında Beyonce, Nicole Kidman, Kate Blonde ve Selma Ergeç’i gösterdi.

OZAN GÜVEN HAKKINDA İLK KEZ KONUŞTU

Meryem Uzerli, birlikte görüntülendiği Ozan Güven ile ilgili bir soruyu geçiştirmeye çalışırken, “Doğal biri geçmişten konuşmuyorum” dedikten sonra kendisini etkileyebilecek bir adamda, “Doğal, yapmacık olmayan, bir taraftan koruması ve bana sahip çıkması lazım. Diğer tarafta beni özgür bırakması lazım. Görüntü olarak gözlerinin içinde ışık olduğu müddetçe diğer şeyleri görmüyorum zaten. Öyle bir adam beni etkileyebilir” dedi.

Uzerli, Arap hayranlarına sevgi gönderdiğini ifade ederken, "Allah sizi korusun hep sağlıklı kalın inşallah mutlu olursunuz sizi çok seviyorum" dedikten sonra sunucunun Arapça söylediği; "Beni çok sevdiğiniz için mutluyum. Sizi seviyorum" sözlerini tekrar etti.

Haberin Devamı