Gazete Vatan Logo

Meryem dizisinin 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Meryem dizisi 7. son bölümüyle Çarşamba akşamı ekrana geldi. İzleyicileri ekrana kilitleyen dizide Meryem'in vurulup vurulmadığı merak konusu oldu. Kanal D'nin ilgiyle takip edilen Meryem dizisinin merakla beklenen 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Meryem dizisinin 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Meryem 7. son bölümünde izleyicilere heyecan dolu dakikalar yaşattı. Kanal D'de Çarşamba akşamları yayınlanan Meryem'de Savaş'ın planı beklenmedik sonuçlara yol açtı. Peki Oktay Meryem'i vurdu mu? Meryem dizisinin 8. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

MERYEM 7. SON BÖLÜMÜNÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

MERYEM 7. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Savaş, kazanın detaylarını öğrenmek için yeni yollar aramaya başlar!

Oktay’ın, Meryem’e olan bütün kredisi bitmiştir o yüzden devreye başkalarını sokar. Meryem’e yakın durması için Beliz’i ikna eder. Derin’i ise korkutması için Meryem’e gönderir. Oktay ise zengin hayatının keyfini sürmektedir.

Savaş gerçeğe adım adım yaklaşmaktadır, kazayı Meryem’in yapmadığından emindir. Gerçeklerle Meryem’i yüzleştirmeye de kararlıdır. Güçlü de boş durmaz. Burcu’yu kaza gecesinin delil dosyasını tekrar açmaya ikna etmeye çalışmaktadır. Savaş’ın ise bambaşka bir planı vardır ama işler beklediği gibi gitmez.

MERYEM 7. BÖLÜM FRAGMANLARI