Gazete Vatan Logo

Meryem 23. yeni bölümde Oktay'ın ölmediği ortaya çıkıyor!

Meryem 23. yeni bölüm fragmanları yayınlandı ve izleyicileri heyecanlandırdı. Kanal D'nin sevilen dizisi Meryem'de Oktay yeniden Meryem ve Savaş'ın kabusu olmaya hazırlanıyor. İşte dizinin bu akşamki yeni bölümünde yaşanacaklar...

Meryem 23. yeni bölümde Oktay'ın ölmediği ortaya çıkıyor!

Meryem dizisi 23. yeni bölümü ile bu akşam Kanal D'de olacak. Çarşamba akşamlarının fenomen dizisi haline gelen Meryem'de Oktay'ın intikam planı nedir? Başarılı olabilecek mi? İşte tüm gelişmeler....

MERYEM 23. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Oktay geri dönüyor; Savaş ile Meryem'i önemli bir sınav bekliyor!

Berk ve Beliz, Yurdal’ın yerini öğrenmiştir. Burcu ise Güçlü’ye ulaşmaya çalışmaktadır. Savaş’ın babasını sakladığını öğrenen Meryem’in bu duruma canı sıkılsa da Savaş’a güveni tamdır.

Oktay, ikinci yaşamı için her şeyi yapmaya hazırdır ve hedefinde Savaş vardır. Üstelik bu defa çok daha tecrübeli ve yaşama aşkı ile doludur. Derin, annesi Suzan Şahika tarafından ona bakması için görevlendirilmiştir.

MERYEM DİZİSİ SON BÖLÜM ÖZETİ

Derin, Nurten’le işbirliği yaparak kendi kuyusunu kazdığının farkında bile değildir. Nurten, Meryem’i öldürmeye kararlıdır. Derin ise içten içe bunu arzu etse de çekimser davranmaktadır. Derin’in bütün foyaları ortaya çıkmak üzeredir.

Güçlü’nün Meryem’e olan kırgınlığı Savaş ile arasına mesafe girmesine sebep olmuştur. Güçlü, Burcu’nun eski kocasına dair bulduğu izin peşine düşmüştür ve bu tehlikeli yolda yapayalnızdır.

Haberin Devamı