Gazete Vatan Logo

Meryem 21. yeni bölümde romantik anlar yaşanıyor!

Meryem 21. yeni bölüm fragmanları heyecanlandırdı. Çarşamba akşamlarının ilgiyle izlenen dizisi Meryem'de Oktay'ın öldüğü haberi geliyor. Diğer yandan Savaş ile Meryem hayatının en güzel zamanlarını yaşıyor. İşte tüm gelişmeler...

Meryem 21. yeni bölümde romantik anlar yaşanıyor!

Meryem 21. yeni bölüm fragmanları oldukça heyecanlandırdı. Kanal D'de Çarşamba akşamları yayınlanan Meryem dizisinde Savaş ve Meryem arasında mutlu anlar yaşanırken, Oktay'ın ölüm haberi ulaşır. Peki bundan sonra neler yaşanacak?

MERYEM 21. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Hastaneden kaçırılan Oktay, içinde olduğu ambulansla kaza geçiriyor; ölüm haberi her şeyin seyrini değiştiriyor!

Oktay’ın ölümünün ardından Meryem, geçmişinden birini kaybettiği için sarsılmıştır. Savaş geleceğe dair umutludur. Derin, Meryem’in hapse girmesi için harekete geçer. Nurten de oğlunun katilinin Meryem olduğunu düşünmektedir.

Savaş, Meryem’i korumak için onu uzaklaştırmaya karar verir ancak Oktay hakkındaki araştırma derinleştikçe tüm karakterleri ilgilendiren bilgiler ortaya çıkmaya başlamıştır.

MERYEM SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Meryem, babasının ölümünde Oktay’ın parmağı olduğunu öğrendiği için şoktadır. Oktay’ı bulmak için yola çıkar. Bu kez Savaş, Meryem’in katil olmasını engellemek için peşine düşer. Oktay ise kaçmaya hazırlanmaktadır. Meryem’i karşısında görünce ne yapacağını bilemez. Meryem babasının hesabını sormaya kararlıdır. Oktay’ın kaçmasına göz yummaya niyeti yoktur.

Haberin Devamı