Gazete Vatan Logo

Merter'de E-5 karayolunda trafik kazası!

E-5 Karayolu Edirne istikameti Merter mevkiinde meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırılırken, kaza nedeniyle E-5 Karayolu Edirne istikametinde uzun araç kuyruğu oluştu.

Merter'de E-5 karayolunda trafik kazası!

Kaza, E-5 Karayolu Edirne İstikameti Merter mevkiinde saat 00.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre plakası olmayan otomobil seyir halindeyken kontrolden çıkması sonucu önce 34 TAM 36 plakalı ticari araca daha sonra 34 EL 8554 plakalı otomobile arkadan çarparak yol kenarında bulunan bariyerlere savruldu.


Meydana gelen kazada Ümit Akbil, Yunus Simen, Necdet Simen ve ismi öğrenilemeyen bir kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri kazada yaralanan vatandaşları ambulanslara bindirerek çevredeki hastanelere kaldırdı.


Kaza nedeniyle E-5 Karayolu Edirne istikametinde araç kuyruğu oluştu. Havalimanına yetişmek isteyen bir ailenin de kaza nedeniyle geç kaldıkları, kaza yerine kadar yürüyerek gelip taksiye bindikleri görüldü. Kazaya karışan araçların yoldan kaldırılmasıyla trafik normale döndü.


Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.