Gazete Vatan Logo

Mersin hava durumu: 5 günlük hava durumu tahmini

Mersin son dakika haberine göre, Mersin’de yağışların Orta ve Doğu Akdeniz'de kuvvetli, Mersin ve Adana çevreleri ile Osmaniye'nin batısında yer yer çok kuvvetli yağmur ve sağanak yağış olacak. Ayrıca Mersin’de sel uyarısı da yapıldı. Öte yandan Mersin Valisi, dün gece yoğun bir şekilde sorulan ‘’Mersin’de okullar tatil mi?’’ sorusuna da twitterdan cevap verdi.

Mersin hava durumu: 5 günlük hava durumu tahmini

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından şiddetli lodos ve sağanak yağış uyarısı yapıldı. Peş peşe gelen uyarıların ardından akıllara bu illerde okulların tatil edilip edilmediği sorusu geldi. İşte, Mersin Hava durumu hakkında merak edilenler…

MERSİN’DE HAVA DURUMU

Mersin şehrinde 24 Aralık 2019 Salı günü hava Parçalı Bulutlu, sıcaklık ise 13 dereceyi gösteriyor. 25 Aralık 2019 Çarşamba günü ise havanın yağmurlu ve sıcaklığın 14 derece olacağı tahmin ediliyor.

26 Aralık 2019 Perşembe günü ise, hava sağanak yağmurlu, sıcaklık ise 12 dereceyi gösterecek.

27 Aralık 2019 Cuma günü için havanın Güneşli olması bekleniyor, sıcaklık da 15 dereceyi bulacak.

28 Aralık 2019 Cumartesi günü için havanın Bulutlu olacağı yönünde tahminler var. Sıcaklık ise 14 dereceyi gösterecek.

Kahramanmaraş ile Adana'nın kuzey ve yüksek kesimlerinde yoğun kar şeklinde olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, kuvvetli rüzgar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Haberin Devamı

5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ

MERSİN’DE OKULLAR TATİL Mİ?

Mersin Valisi Ali İhsan Su, kentte akşam başlayan yağış sonrasında sosyal medyada okulların tatil edileceği yönündeki haberlerin asılsız olduğunu bildirdi.

Twitter hesabından açıklama yapan Mersin Valisi Ali İhsan Su, "Sevgili öğrenciler ve veliler, 24.12.2019 Salı günü yağış sebebiyle okulların tatil olduğu haberleri asılsızdır. Okullarımız açıktır, eğitim-öğretim devam ediyor." ifadelerini kullandı.