Gazete Vatan Logo
Magazin Merkür retrosu başlıyor...

Merkür retrosu başlıyor...

Salı günü, Kova burcunda bir yeniay gerçekleşecek ve bir şeyleri başlatma enerjisini verecek bizlere. Venüs ve Jüpiter karşıt açıda olacak ve fırsatları kaçırma veya bonkörce harcama gibi bir risk oluşturacak. Haydi bu hafta neler olacak bakalım...

KOÇ: Planlarınızı revize etmeniz gerekecek

Bu hafta gerçekleşecek olan yeniay ile birlikte kalabalık ortamların enerjisi ile desteklenen işlere girişebilirsiniz. Hayatınıza yeni ve gelişim sağlayan bir arkadaş dahil olabilir. Haftanın başlangıcında, bu tarz fırsatları görmezden gelme riskiniz var. Çarşambadan sonra,uzun vadeli planlarınızda revizyon ihtiyacı gündemde.

BOĞA: Kararlarınızı hemen vermeyin, inceleyin

Salı günü gerçekleşecek yeniay ile birlikte iş yaşamınız ve mesleki anlamdaki girişimleriniz, ilk adımlarınız destekleniyor olacak. İlk iki gün bu tarz teklifler üstü kapalı şekilde gelebilir. Duymaya ve değerlendirmeye çalışın. Merkür retrosu da bu alanda olacak. Hemen karar vermemek ve iyice inceledikten sonra değerlendirmek gerekebilir. Çarşambadan sonraki günler önemli iş birlikleri sunabilir.

Haberin Devamı

İKİZLER: Mesleki açıdan girişiminiz olumsuz

Salı günü gerçekleşecek olan yeniay ile birlikte reklam, pazarlama, yayıncılık, medya, seyahat ve akademik çalışma içerikli konulardaki işleriniz için taze enerjiler olacak. Çıkan fırsatları hızlıca değerlendirmek mümkün. Ancak temkin şart. Bu hafta başlayacak olan Merkür retrosunu bu alanda yaşayacaksınız. “Tekrar gözden geçir” diyor gökyüzü. Hafta ortasına kadar ki zaman diliminde mesleki açıdan yaptığınız bir girişim istediğiniz yönde ilerlemeyebilir.

YENGEÇ: Finansal destek alın

Salı günü gerçekleşecek olan yeniay ile birlikte kredi, vergi, ödemeler ve kaynak yaratmak, ortaklaşa olarak maddi varlıkları çoğaltmak konusunda yeni imkanlar çıkacak karşınıza. Finansal kaynakların yönetimi konusununda, ince eleyip sık dokumak lazım. Danışın ve profesyonel destek satın alın.

ASLAN: Evlilik kararı alınabilir

Salı günü gerçekleşecek olan yeniay evliliğiniz ve eşiniz ile ilgili konuları tetikleyecek. İlişkinizde bir sonraki aşamaya geçmek isteyebilirsiniz. Alınacak kararlar ve evlilik ya da ortaklık konusundaki değişimler üzerinde, durup düşünmek gerektiriyor. Merkür bu alanda geri harekete başlayacak bu hafta. Eski sorunlar konuşulacak.

Haberin Devamı

BAŞAK: Sağlığınıza dikkat edin!

Salı günü gerçekleşecek olan yeniay sağlığınızla ilgili yeni bir plan ve alışkanlıklarınızla ilgili yeni bir düzenleme konusunu gündeme getirecek. İş arkadaşlarınız olan ilişkileriniz ve günlük rutin temponuz ile ilgili şeyler Merkür retrosu ile birlikte tekrar gözden geçirmeyi gerektirecek. Bazı iş planlarınız ise revizyon istiyor.

TERAZİ: Aşk ön planda

Salı günü gerçekleşecek olan yeniay keyif verecek olan bir şeylerin başlangıcına vesile olacak. Aşk, hobiler, çocuklarla alakalı şeyler ön plana çıkacak. Bu hafta başlayacak Merkür retrosu da bu alanda yaşanacak. Düşünmeden yapılan hamlelere dikkat...

AKREP: Arsa alacaksınız

Salı günü gerçekleşecek olan yeniay ev ve aile hayatınıza yenilikler getirecek. Gayrimenkul, arsa ile alakalı girişimler, aile üyelerinden birinin hayatında değişimler söz konusu olabilir.

Haberin Devamı

YAY: Seyahat gündemde

Salı günü gerçekleşecek olan yeniay hareketli günlerin habercisi. Bir seyahat olabilir. Dedikodulara dikkat! Merkür retrosu iletişim aksaklıklarına sebep olabilir. Aile ortamında sorunlara çözüm üretmek her zamankinden çok gayret isteyecek.

OĞLAK: Yatırım yapın

Salı günü gerçekleşecek olan yeniay maddi konuları tetikleyecek. Yatırım yapıp paranızı değerlendirme, yeni bir şey satın alma gibi şeyler olabilir. Gelir gider dengelerini iyi ayarlamak önemli.

KOVA: Paranızı hesaplayın

Salı günü burcunuzda bir yeniay gerçekleşecek. Pek çok konuda atılım yapıp yenilikler yapma şansınız olacak. Haftanın ilk yarısında parasal konularda kalıcı ve uzun vadeli bir şeylerin kararını vermeyip cebinizdeki paranın hesabını doğru yapın.

BALIK: İç dünyaya dönüş

Salı günü gerçekleşecek olan yeniay iç dünyanıza yöneltecek sizi. Engel niteliğinde olan hayatınızın bazı gereksiz unsurlarından kurtulup yüzleşmeler ile hafifleme şansını sunacak.

Haberin Devamı