Gazete Vatan Logo

Merkür etkisi geçti hayat normale dönüyor!

Bu hafta Merkür'ün 21 Ocak 2015'den bu yana devam eden geri hareketi sona eriyor. Özellikle burcu Kova, Aslan, Akrep ve Boğa olanlar bundan çok etkilendiler. Çarşamba gününden itibaren artık iletişim, teknoloji, bilgi alış verişleri konusunda hayat normale dönüyor.

KOÇ ve Yükselen KOÇLAR

Haftaya evlilik ve yaşam ortaklıkları konusunda bazı stresli gelişmeler ile başlayacaksınız. İlerleyen günlerde farklı bakış açılarından destek almak sayesinde ilişkilerinizi yönetme şansınız olacak. Alacak verecek meseleleri de gündeme gelebilir.

BOĞA ve Yükselen BOAĞALAR

Hafta başındaki günlük rutinler ve birikmiş işler sizi biraz yoracak bu hafta. Hafta ortasında işler eğer işbirliği yapmaya razı olursanız biraz daha akıcı hale gelecek. Alttan almalar işe yarayacak. İş konusundaki iletişim aksaklıkları yavaş yavaş düzelmeye başlıyor.

İKİZLER ve Yükselen İKİZLER

Haftanız,‘yapılacak işler ve buna karşılık gönlünüzden geçenler’ karmaşası içinde başlayacak. İşleri pratik hale getirmek sayesinde zorlukların altından kalkacaksınız. Bu hafta iş arkadaşlarınız ve yönetenler arasında talepler açık ve net olarak dile getirilecek. Hafta sonu ilişkinize yönelin

Haberin Devamı

YENGEÇ ve Yükselen YENGEÇLER

Aile içindeki bazı olaylar her zamankinden sabırlı olmanızı gerektirecek hafta başında. Çocuklarla ilgili konular sizi uğraştıracak. Ancak hafta sonuna doğru işlerle ilgili sıkışıklık yaşamak istemiyorsanız baştan biraz sıkı tutmak iyi olabilir. Para akışında hızlanma başlıyor.

ASLAN ve Yükselen ASLANLAR

Haftaya ufak tefek iletişim kazaları ile başlayabilirsiniz. Sabırla dinlemeyi bilmek, sorunların çoğunu çözecek. Trafikte de temkin şart. Eşinizle aranızdaki farklı bakış açılarından kaynaklanan sorunlara çözüm, ilerleyen günlerde gelecek. Eğlenceli planlar için Cumartesi uygun olabilir.

BAŞAK ve Yükselen BAŞAKLAR

Hafta başında alışveriş konusunda temkinli olun. Kolaylıkla aldığınız şeyler, ödeme aşamasında zorlayabilir. Hesaplı olmakta fayda var. Son iş gününde evle ilgili işler ve ailevi meseleler işlerinizi biraz aksatabilir. Önceden önleminizi alın. İş ortamındaki gerginlikler sona eriyor.

Haberin Devamı

TERAZİ vee Yükselen TERAZİLER

Haftaya eğer verimli bir enerjiyle başlamak istiyorsanız diğer insanların önceliklerine özen göstermeye gayret edin. Eğer ticaret ve satış içerikli bir işiniz varsa en çok işinize yönelin. Hesaplama ve yazışmalar, iletişim halinde olmak bu haftaki ihtiyaçlarınız.

AKREP ve Yükselen AKREPLER

Hafta başı planlı olmayı gerektiriyor. Bu haftadan itibaren evdeki aksaklıklar, tadilat ve tamirat işleri artık yoluna girmeye başlıyor. Hafta sonuna doğru bir ihtiyaç doğrultusunda yapacağınız maddi bir iyilik sizi de zor durumda bırakabilir. Paylaşımınız ölçülü olmalı.

YAY ve Yükkselen YAYLAR

Haftaya yalnız kalıp bir şeyleri tek başına yapma ihtiyacı ile başlayacaksınız. Konsantrasyon gerektiren işleriniz varsa mutlaka buna fırsat yaratın. Araştırmalarınız artık sonuçlarını veriyor. Kardeşiniz ya da yakın çevrenizden biriyle olan anlaşmazlıklarda çözüme yakınsınız.

OĞLAK ve Yükselen OĞLAKLAR

Haftaya iş odaklı bir başlangıç yapacaksınız. Ancak hırs kontrolü önemli. Destek verenleri gözardı ederseniz özel ilişkileriniz zedelenebilir. Maddi konulardaki sorunlara, gecikme ve engellere pratik çözümler bulma şansınız artacak bu hafta itibariyle.

Haberin Devamı

KOVA ve Yükselen KOVALAR

Burcunuzdaki Merkür retrosu bu hafta sona eriyor. Eğer gereken düzenlemeleri yapmış ve gereken mesajları almışsanız yolunuz daha

pürüzsüz şekilde açılacak ilerleyen günlerde. Ayrıca sosyal hayatın içinde ve belki de tam merkezinde olmaya da hazırlanın yavaş yavaş.

BALIK ve Yükselen BALIKLAR

Hafta başında bir ödeme ya da borç durumu ile ilgili ufak pürüzleri aşmanız gerekecek. Eşinizin bu konuda her zamanki desteğinde bir aksaklık yaşanabilir. İçinizde yer eden, aklınızı kurcalayan sorunlara tek başına çözüm aramak yerine paylaşmayı deneyin. Akıl akıldan üstündür.