Gazete Vatan Logo

Merkez üssü Güneşli’ye 195 milyon liralık kule

Mar Yapı, Basın Ekspres Yolu’ndaki 800 milyon liralık projelerine 195 milyon lira yatırıma sahip G Tower’ı da ekledi. 432 konutun yer alacağı projenin işletmesini Divan yapacak

Merkez üssü Güneşli’ye 195 milyon liralık kule

Güneşli bölgesini ‘merkez üssü’ olarak belirleyen Mar Yapı, Basın Ekspres Yolu’nda bugüne kadar G Plus, G Yoo, Tri G gibi projelere imza atarak bölgeye yaklaşık 800 milyon lira yatırdı. Mar Yapı, bölgedeki yatırımlarına devam ederek Basın Ekspres’te 195 milyon lira yatırıma sahip G Tower projesini hayata geçiriyor. 432 konutun yer alacağı projenin işletmesini G Plus’ta olduğu gibi Divan Grubu yapacak.

Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök, “Divan Grubu ile 4 yıl önce yine Basın Ekspres projemizde işbirliği yapmıştık. Bu işbirliği başarılı sonuçlar getirdi ve devam etme kararı aldık. Divan Residence at G Tower’dan ev sahibi olanlar Divan kalitesi ile rezidans hizmetlerini alabilecekler” dedi.

Basın Ekspres Yolu’nun potansiyelini ilk gören firmalardan biri olduklarını anlatan Özkök, “Yaptığımız yatırımlarla bölgenin gelişimine katkı sağladık. Bölgede bugüne kadar 700-800 milyon lira yatırım yaptık. Metro bağlantısı ile bu gelişim sürüyor. Reidin’in araştırmasına göre en yüksek kira getirisi sağlayan bölgeler sıralamasında Basın Ekspres ilk sırada” diye konuştu.

Haberin Devamı

G Tower projesinde, 1+1, 1.5+1 ve 2+1 daire seçenekleri yer alıyor. Metrekare satış fiyatı 5 bin 500 liradan, daire fiyatlarıe 370 bin liradan başlıyor.