Gazete Vatan Logo

Mercedes'den Paris kararı!

Mercedes-Benz yeni modellerini 2018 Paris Otomobil Fuarı'nda sergileyecek.

Mercedes'den Paris kararı!

Mercedes-Benz, 2018 Paris Otomobil Fuarında üç dünya lansmanı ve Daimler bünyesinde altı farklı modelin ilk fuar gösterimleri ile yer almaya hazırlanıyor.

4-14 Ekim tarihleri arasında ziyaretçilere kapılarını açacak olan Paris Otomobil Fuarında, Mercedes-Benz tamamen elektrikli EQC modelinin ilk fuar sergilemesinin yanı sıra daha önce hiç görülmemiş Yeni B-Serisi, Yeni GLE ve A 35 4MATIC’i de ilk defa kamuoyunun beğenisine sunacak.

Tamamen yenilenen B-Serisi fuardaki en önemli yeniliklerden biri olacak. Üçüncü jenerasyon B-Serisi, daha dinamik ve çevik sürüş özellikleri gösteren ve aynı zamanda konforu yükseltilmiş bir Sports Tourer olarak tanıtılacak. Geniş iç mekân, ekonomik, çevreci ve verimli motorları ile segmentinde fark yaratmaya hazırlanan Yeni B-Serisi’nde, MBUX’e de yer verilecek. Mercedes-Benz S-Serisi’nden aktarılan üst düzey güvenlik donanımları ve sürüş destek sistemleri ile Yeni B-Serisi kendi segmentindeki en yüksek standartları sunacak.

Mercedes-Benz tarihinin en fazla tercih edilen SUV ailesinin en yeni üyesi olan GLE de Paris Otomobil Fuarı’nda ilk defa sergilenecek. Yolda lüks sedanların konforunu sunarken, arazi koşullarında gelmiş geçmiş en iyi performansı sergilemeyi hedefleyen Yeni GLE, segmentinin en aerodinamik, güvenli ve verimli motorlarını sunan seçeneği olmayı hedefliyor.

Haberin Devamı