Gazete Vatan Logo

Meral Akşener İYİ Parti'nin 7 belediye başkanını daha açıkladı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener partisinin TBMM'de düzenlenen haftalık grup toplantısında yaptığı konuşmada, 7 belediye başkanını daha açıkladı.

Meral Akşener İYİ Parti'nin 7 belediye başkanını daha açıkladı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin TBMM'deki grup toplantısında konuştu ve partisinin 7 belediye başkanını daha açıkladı.

İŞTE AKŞENER'İN AÇIKLADIĞI 7 İLİN BAŞKAN ADAYLARI...

Aksaray: Özkan Türemiş

Karaman: Zühtü Bahadır Bayraç

Ardahan: Mete Özdemir

Bayburt: Yunus Özyıldırım

Kilis: Ahmet Nalçacıoğlu

Siirt: Ahmet Özgür

Düzce: Ömer Küçük

İşte Akşener'in konuşmasından satır başları:

Her kötülüğün yerine bir iyiliğin geldiği bereketli bir yıl olmasını Allah'tan niyaz ediyor her partinin çalışmalarında başarılar diliyorum.2019 yılında inşallah zulüm ortadan kalkar, açlık azalır.

Aziz milletim geçtiğimiz hafta yine şehitler verdik. Ruhları şad olsun milletimizin başı sağolsun. İktidar ülkeyi öyle bir yönetiyor ki bırakın geleceği konuşmayı. 2018'e nereden başladı neler yaşadık ve nereye geldik.Geçen yılın en önemli siyasi olayı 24 haziran seçimiydi milletimizin idaresi mührünü vurdu ve biz de Meclis'te yerimizi aldık iyi ki varsınız cesur insanlar iyiki varsınız.

Biz ömrümüz boyunca hakikatı haykırdık Allah ömür verdiği sürece de haykırmaya devam edeceğiz..Yeni sistemde kriz olmayacak dediler. Türkiye uçacak dediler.

Haberin Devamı

Bütün kararları bir kişinin aldığı yargının tek bir beşere bağlandığı sistemi Türkiye'nin bekası olarak anlattılar. Sonuç tam tersi oldu. İYİ Parti olarak haklı çıktık maalesef haklı çıkmasaydık. Hiçbir şey ve hiç kimse hakikatten daha büyük değil.

Demokrasi mücadelesdinin tüm kahramalarını Menderes, celal bayar Polatkan Zorlu'yu saygıyla anıyorum. Hepimiz nihayetinde insanız beşerin eksiklikleri hataları olabilir. Ben size desem ki filanca bir adam var hem en iyi doktordan daha iyi ameliyat yapıyor parayı en iyi yönetir öğrencileri de en iyi öğretmenden daha iyi yetiştirir.

Ashab Suresinde Tevbe süresinde bize elbette bize tek bir şey hatırlatılır. Elbet de her şeyi hakikıtıyla bilen sadece Allah'tır. Biz ilk günden beri bunları haykırdık. Ülkemiz her şeyi, en iyi bildiklerini zannedip yoldan çıktıkları için de sadece kendilerini düşünüyorlar.