Gazete Vatan Logo

Meral Akşener'den Muharrem İnce'ye yanıt

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Muharrem İnce'nin 'Muhalefet partilerinin beklediğinden az oy aldığı' ifadesi üzerine, "Yüz yıllık CHP yüzde 22,50 yıllık MHP yüzde 11, AK Parti yüzde 41, HDP yüzde 11 oy aldı. 8 aylık İYİ Parti yüzde 10 oy aldı. Bu çerçevede baktığımız zaman İnce'nin sözlerine, fikrine katılmıyorum." dedi.

Meral Akşener'den Muharrem İnce'ye yanıt

Akşener, "Partimizin en yetkili organı olan Genel İdare Kurulumuzun kararı; bütün zor şartlar imkânsızlıklar içerisinde alınan bu sonucun ülkemiz ve milletimizin geleceğe olan umudunu arttıran bir büyük kazanım olduğu yönündedir. Genel İdare Kurulumuz ülkemiz siyasetinin merkezine yerleşmiş olan İYİ Parti'nin benim genel başkanlığımda yola devamının arkasında olduklarını güçlü bir şekilde belirtmişlerdir. Kendilerine bu güvenleri için teşekkür ederim. Grubumuz ile birtlikte daha gülü daha görünür bir mücadele vermekte kararlıyız. İYİ Parti, merkez parti eksiliğini girdiği ilk seçimde gidermiştir " diye konuştu.

MUHARREM İNCE'YE YANIT

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Muharrem İnce'nin 'Muhalefet partilerinin beklediğinden az oy aldığı' ifadesi üzerine, "Yüz yıllık CHP yüzde 22, 50 yıllık MHP yüzde 11, AK Parti yüzde 41, HDP yüzde 11 oy aldı. 8 aylık İYİ Parti yüzde 10 oy aldı. Bu çerçevede baktığımız zaman İnce'nin sözlerine, fikrine katılmıyorum." dedi.