Gazete Vatan Logo

Merakla beklenen PES 2014''ün demosu yayınlandı!

Konami, yeni oyunun demosunu oyunseverlere sundu!

Merakla beklenen PES 2014''ün demosu yayınlandı!

Son yılların en popüler oyunlarından olan PES (Pro Evolution Soccer) önümüzdeki günlerde yeni serisiyle raflardaki yerini almaya hazırlanıyor. Futbol, hayatımızın bir vazgeçilmezi olduğu müddetçe oyun geliştiricilerinin pes etmeyecekleri sektörden olan PES yılın en çok oynanan oyunları arasında olmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan FIFA 14''ün demosu üzerine bugün, Konamı yeni oyunu Pes 14''ün demosunu yayınladı. PSN üzerinden yayınlanan demonun ilk görüntüleri haberimizin devamında. FIFA''nın ataklarına karşı PES''in geride kaldığı şu günlerde gelen demo milyonlarca oyun severin beğenisine sunuldu.

Henüz PSN üzerinden indirime sunulan oyun önümüzdeki günlerde Xbox Live için internette indirime sunulacak. PC kullanıcıları için demonun 10 gün geç geleceği haberini daha önce sizlerle paylaşmıştık, nitekim bu gerçek oldu, FIFA 2014''ün PC demosu yayınlanmadı. PES 2014''ün Xbox ve PS3 için çıkan demosu, 20 Eylül''de PC kullanıcıları için gelecek.

Şuan için sadece videosunun geldiği PES 14''ün indirme linki çok yakında Teknolojioku''da sizlerle birlikte olacak, bizi takip etmeye devam edin.

Haberin Devamı


KAYNAK : Teknolojioku.com - Merakla beklenen PES 2014''ün demosu yayınlandı!