Gazete Vatan Logo

Merak edilen tüm rüyaların anlamları rüya tabirleri sözlüğünde!

Merak ettiğiniz rüya tabirlerine artık internet üzerinden erişebilirsiniz. Rüya tabirleri ile rüyanızda gördüğünüz her sembolün anlamını öğrenmek çok kolay. Ayrıca rüyanızın tümünü gönderip, ayrıntılı rüya tabirlerine ulaşabilirsiniz.

Merak edilen tüm rüyaların anlamları rüya tabirleri sözlüğünde!

Rüya tabirleri, yediden yetmişe herkesin ilgisini çeken ilginç olarak nitelendirilebilecek bir konudur. İnsanlar yaşamlarının dörtte birini uykuda geçirirler ve bu zamanlarda rüyalara maruz kalırlar. Rüyaların ne anlama geldiği her zaman akıllarda soru işareti olmuştur. Rüyanın bize ne anlama geldiğini öğrenmek için uğraş dolu bir yola gireriz. Bazen çevremizdeki kişilere sorarak bazen de çeşitli kaynakları inceleyerek rüyamızın ne anlama geldiğini öğrenmeye çalışırız. Artık bu tarz uğraşlara gerek kalmadı. Rüya tabirlerini internet üzerinden kolaylıkla öğrenebilirsiniz. Rüyanızda gördüğünüz her şeyin anlamını internet üzerinden öğrenmek mümkün.

RÜYA TABİRLERİ İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

Uyku, hayatımızın büyük bir kısmını kapsayan faaliyettir. İnsanlar az önce de bahsettiğimiz gibi hayatlarının dörtte birinde uykuda olurlar. Uyku sırasında gördüğümüz görüntüler ise rüya olarak anlamlandırılır. İstisnalar dışında herkes rüya görmektedir. Rüyalar anlaşılması zor olaylardır. Normal olarak anlam veremediğimiz birçok görüntü arka arkaya geçer. Bazen de normal gayet anlamlı görüntüler görürüz. Fakat rüyalarda gördüğümüz her şeyde farklı bir anlam yüklüdür. Her sembolün farklı bir anlamı vardır. Rüya tabir edilirken sadece bu semboller değil genel olarak yaşanan hisler de etkili bir faktördür. Rüya esnasında görülen her şey daha önce beynimiz tarafından kayıt edilen bilgilerden oluşur. Daha önce hayatınızda görmediğiniz bir şeyi rüyanızda görmeniz çok nadir görülen bir durumdur. İstisna durumlar hariç rüyada görülen kişi ve nesneler daha önce görülmüştür. Buna inanmak zor olsa da yolda yürürken gördüğümüz her yüzü beynimiz kayıt eder, sizin için bir saniyelik geçen bir an olabilir fakat o beyinde kayıt edilir. Nesneler için de bu aynı şekilde geçerlidir. Doğduğumuz günden bugüne kadar biriken bu bilgileri, hayatımız boyunca rüyalarımızda görürüz. Bunun yanı sıra günlük hayatımızda çok fazla bir olaydan etkilendiğimiz zaman da rüyamızda görebiliyor. Bu sevinç, üzüntü veya öfke olabilir. Duygunun çeşidi burada önemli değildir, önemli olan tamamen olayın sizi çok etkilemesidir. Günlük yaşadığınız olay sizi unutmayacağınız şekilde etkiler ve bu uykuya daldığınız zaman beyniniz tarafından size tekrar aynı veya farklı şekilde yaşatılır. Rüyadan uyandığımız zaman genel olarak çok uzun süre geçmiş gibi hissederiz. Durum bunun tam zıttı şekilde gerçekleşmektedir. Normal zaman ile rüyada geçirilen zaman arasında büyük fark vardır. Saatler geçirdiğinizi düşündüğünüz bir rüya aslında 10 dakika içerisinde gerçekleşmiş olabilir. Saatin rüyada normal olmadığı gibi olaylar da genel olarak olağandışı gerçekleşir. Rüyalar tamamen soyuttur. Rüya tabirleri ise tamamen farklı uzmanlık gerektiren bir iştir. Herkes rüya tabirleri konusunda bilgili olmayabilir ve yanıltıcı yorumlar yapabilir.

Haberin Devamı

Rüya tabirlerine internet üzerinden kolaylıkla ulaşabilir ve rüya tabirleriyle ilgili doğru net bilgilere erişebilirsiniz. A’dan Z’ye rüyanızda gördüğünüz tüm sembollerin yorumlarını öğrenebilir. Rüyanızın sırrını çözebilirsiniz. Ayrıca farklı bir hizmet ile rüyanızın tamamını bir metin halinde gönderebilirsiniz. Kısa zamanda rüyanızın tabiri size geri dönüş olarak gönderilir.

Haberin Devamı