Gazete Vatan Logo

Mendilci çocuğa inşaat işçisinden cinsel istismar!

KAYSERİ’de mendil satan erkek çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuksuz yargılanan 49 yaşındaki Habib Çetinkaya’ya 6 yıl 8 ay hapis cezası verildi.

MENDİL ALIP DUDAĞINDAN ÖPTÜ!

Olay, Merkez Talas İlçesi Kiçiköy Mahallesi’nde 27 Ocak’ta meydana geldi. Mendil satarak ailesine maddi destekte bulunan 13 yaşındaki M.Y., Habib Çetinkaya ile karşılaştı. Bir mendil satın alan inşaat işçisi Çetinkaya, sarıldığı çocuğu dudaklarından öptü. Bunu gören çevrede bulunanlar polisi arayarak şikayetçi oldu. Gözaltına alınan şüpheli, Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

SAVUNMA YAPMADI

Kayseri 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nin bugünkü duruşmasında tutuksuz yargılanan sanık Habib Çetinkaya ve mağdur M.Y. ile annesi 38 yaşındaki F.Y. hazır bulundu. Çetinkaya, "Savunma yapmak istemiyorum. ’Susma hakkımı’ kullanmak istiyorum" dedi.

"MENDİL ALIP BENİ SAKİN BİR YERE GÖTÜRDÜ SONRA..."

Duruşmada dinlenen çocuk, "Aileme maddi destek vermek için mendil satıyordum, sonra amca geldi benden bir mendil aldı. Elini omuzuma atarak beni daha sakin bir yere götürdü. Burada beni öpmeye kalktı. Ben de onu yumruklamaya başladım. Şikayetçi değilim" dedi.

Haberin Devamı

Mahkeme heyeti ;'Çocuğun cinsel istismarı’ suçundan yargılanan sanık Habib Çetinkaya’ya 6 yıl 8 ay hapis cezası verdi.