Dünyanın en büyük derbisine az kaldı

Evet, Fenerbahçe-Galatasaray derbisinden söz ediyorum. Ancak bu kez derbi bir adada, Panama’da yapılacak. Takımlar on bir değil, beş kız beş erkek olmak üzere onar kişiden oluşacak. Ve yarışmacılar topun peşinde koşmayacak

Haberin Devamı

Evet, Fenerbahçe-Galatasaray derbisinden söz ediyorum. Ancak bu kez derbi bir adada, Panama’da yapılacak. Takımlar on bir değil, beş kız beş erkek olmak üzere onar kişiden oluşacak. Ve yarışmacılar topun peşinde koşmayacak. Sevdikleri renkler adına, bir adada haftalarca Robinson hayatı yaşayacak.

Acun Ilıcalı, Türk-Yunan Survivor’ıyla hedefi 12’den vurdu. Başarılı programcı, şimdi de Fenerbahçe-Galatasaray Survivor’ını buldu. Türk-Yunan Survivor’ı bittiğinde diğeri başlayacak. Tuttukları takımların Survivor’ı, hem taraftarları, hem de bu yarışmanın tutkunlarını ekran karşısında toplayacak.

Bu haftaki yarışmada ise, Yunan takımının “Türk düşmanı” yarışmacısı Pantelis elendi. Üstelik de iki ülke takımının oylarının tamamını alarak. Giderken bile hâlâ hırslıydı Pantelis ve şu sözlerle veda etti yarışmaya: “Bir dahaki Türk-Yunan Survivor’ına da katılacağım. Halkımın tarihine sahip çıkacağım ve bundan sonra daha sıkı bir savaşçı olacağım.”

Elenen Pantelis’e en güzel cevabı bizim Derya verdi: “Bekleriz canım...” Pantelis yeni bir yarışma bekliyor, Türk takımıysa onun bu haliyle alay ediyor. Biz de iki ezeli rakibin arasında yapılacak Sarı Kanarya’yla Aslan’ın mücadelesini bekliyoruz. Üçüncü Survivor içinse Acun Ilıcalı’nın hangi ezeli rakipleri yarıştıracağını merak ediyoruz...

*****

OKUR MEKTUBU

Erkekler Ağlamaz’ın seyircileri kan ağlıyor
Ben Erkekler Ağlamaz dizisinin izleyicisiyim. Ekranda kaliteyi arayan bir izleyici olarak, dizimizin kaliteli oyunculara ve çok sıcak bir hikâyeye sahip olduğunu düşünüyorum. Bu mektubu size yüzlerce kişi adına gönderiyorum. Erkekler Ağlamaz’ın bitirilmesi kararı alınmış. Sebep düşük reytinglermiş.

Bir dizide ağa, silah, kan, manken, türkücü olamaması demek, reytinglerin de düşük olması anlamına geliyor demek ki. Erkekler Ağlamaz’ın suçu bunların hiçbirine yer vermemesi mi? Önce Aşk Oyunu, sonra Gözyaşı Çetesi ve şimdi de Erkekler Ağlamaz... Sırada hangi dizi var acaba? Atv’ye yüzlerce mektup attık ama okunduğunu bile düşünmüyoruz, çünkü hiçbirine cevap alamadık.

Sesimizi duyurmak ve küçük yıldızımız Hakan Büyüktopçu’yu nazardan korumak için kanala nazar boncuğu yolladık ama yine olmadı... Son çare olarak kanala 1 YTL yollamaya karar verdik. Çünkü Erkekler Ağlamaz’ın para uğruna harcanamayacak kadar iyi ve kaliteli bir yapım olduğuna inanıyoruz.

Atv, “kaliteden ödün vermeden zirvede” sloganıyla yayın akışını sürdürüyor diye biliyorduk ama meğer her şey o sloganda kalmış. Dizimizden ayrılmak istemiyoruz. Ne olur bir kere de izleyicinin sesine kulak verin... ÖZLEM ÇIĞIR

*****

‘MAKİNA’ eski tadını vermiyor
Okan Bayülgen, CNN TÜRK’teki programını bırakıp sadece Kanal D’deki Makina ile yola devam kararı aldığında sevinmiştim. Çünkü iki cephede birden savaşmak zordu ve belli ki bu Okan’ı da yoruyordu.

Artık tamamen Makina’ya konsantre olacak ve seyirciyi yine ’uçuracaktı.’ Ancak iki haftadır izliyorum ve bir türlü o eski tadı bulamıyorum Makina’da. Bir kere çok fazla hareket var stüdyoda. Kim giriyor, kim çıkıyor, kim ne diyor, hepsi birbirine karışıyor. Skeçler uzadıkça uzuyor ve Okan’ı Okan yapan sohbetin dozu azalıyor.

Teknik aksaklıkların ardı arkası kesilmiyor. Okan Bendeniz’i anons ediyor, stüdyoya Hakkı Devrim giriyor. Bir şeyler iyi gitmiyor ve bu çok belli oluyor.

Elbette Okan Bayülgen’in bu ülkenin en yetenekli şovmenlerinden biri olduğunu biliyorum. Zaten bütün bunları da o yüzden söylüyorum. Çünkü daha sezonun başındayız. Yani durumu toparlamak için haftalar, aylar var önlerinde. Çünkü biz de sizin gibi bir Okan Bayülgen hayranıyız ve Makina’sının da müptelasıyız. Umarım kısa sürede toparlanırlar ve Makina’nın eski tadını yakalarlar. Bekleyeceğiz...

DİĞER YENİ YAZILAR