Ekranın en beğenilen çifti Naz ile Tarık

Ekranlardaki onlarca dizide rol alan ve birbirlerine en çok yakışan çiftlerin listesini yapmıştık geçen cuma günü. Bu pırıl pırıl gençlerin, hem Türk televizyonculuğu hem de sinemamız için umut saçtığını anlatmıştık

Haberin Devamı

Ekranlardaki onlarca dizide rol alan ve birbirlerine en çok yakışan çiftlerin listesini yapmıştık geçen cuma günü. Bu pırıl pırıl gençlerin, hem Türk televizyonculuğu hem de sinemamız için umut saçtığını anlatmıştık. Ve haftanın anketinde de “Sizin en beğendiğiniz, birbirlerine en çok yakıştırdığınız çiftler kim?” sorusunu ortaya atmıştık.

Gelen yüzlerce mail, dizilerin gerçekten de kendi fanatik hayran kitlelerini yarattığını bir kez daha ispatladı. Üç gün arka arkaya başka çiftlerin isimlerini yazıp devamlı fikir değiştirenler, aynı aileden, aynı soyadını taşıyan ve belli bir çift için altı-yedi mail birden gönderenler... Seçtiğimiz on çift yerine kendi adaylarının listesini verenler ve en çok da seslerini bu şekilde duyurabildikleri için teşekkür edenler vardı.

Sağ olunuz, var olunuz ama sizin bana değil, benim hepinize kocaman bir teşekkür borcum var. Çünkü aslında bu köşeler sizin malınızdır. Yazarlar, köşelerinin kiracısıdır. Okunup, takip edildikleri, izlendikleri sürece var olamaya devam ederler. Okunmadıkları gün kontratları biter, giderler...

Günün neredeyse üçte birini önünde geçirdiğiniz ekrana karşı bu kadar duyarlı olduğunuz için tekrar teşekkür ediyorum hepinize. Sevdiklerinizin arkasında durduğunuz, onları reyting canavarından korumaya çalıştığınız için... Ve gelen mail’lerden çıkardığım en beğenilen ilk beş çiftin listesini veriyorum.

Yeni anket konumuz ise unutulmaz dizi müzikleri. Ben on adaylık bir liste yaptım. Şimdi sizin aralarından en iyisini, en sevdiğinizi seçmenizi bekliyorum. Dizilerin sevilmesinde müziklerinin, şarkılarının büyük payı var. Belki de birçoğu bu yüzden tiryakilik yaratıyorlar. Anket yapmaya, sesinizi duyurmaya devam edeceğiz. En unutulmaz dizi müzikleri-şarkıları anketinin sonucunu, haftaya cuma günü vereceğiz.

Bütün kozlar masaya sürüldü
Cuma geceyarısı kuşağındaki reyting rekabeti, kıyasıya devam ediyor. Beyaz, Armağan Çağlayan ve Reha Muhtar, bu gece yine birbirinden renkli konuklar ağırlayacaklar. Bütün kozlarını masaya sürüp, reyting pastasından en büyük dilimi alabilmek için yarışacaklar. Üç programın da yayında olduğu iki hafta boyunca reytinglerde Beyaz rakiplerini geçmişti. İlk hafta Son Ütücü, geçen hafta ise Reha Muhtar Televizyonu ikinci gelmişti.

Bu geceki Beyaz Show’un konukları Hande Yener, ‘Gazinocular Kralı’ olarak anılan Fahrettin Aslan’ın oğlu Mehmet Aslan ve manken Eylem Şenkal. Son Ütücü’de Müslüm Gürses, Serap Ezgü, Ziynet Sali, Şafak Sezer ve Tuba Özay var. Reha Muhtar ise bir ilke imza atacak ve Reha Muhtar Televizyonu’nda sevgilisi Gülşen’i ağırlayacak. Cuma geceyarısına doğru başlayan üç programın reyting karnesi ise, pazar günü yine Bizim Ekran’da olacak.

Türk rock müziğinin belgeseli Habertürk’te
Türkiye’de rock nasıl doğdu? Kimler rock söyledi, nasıl tepkiler aldılar? Anadolu rock denilen tarz nasıl şekillendi? 12 Eylül darbesi rock müziğini nasıl etkiledi? 2000’li yıllarla birlikte rock neden yükselişe geçti? 1960’lı yıllardan günümüze Türk rock’ının değişim evreleri, bu gece saat 21.00’de ekrana gelecek Türk Rock’ı adlı belgeselde gözler önüne serilecek. Belgeselde Erkin Koray, Moğollar, Bulutsuzluk Özlemi, Mavi Sakal, Replikas, Sosyolog Ali Akay ve müzik eleştirmeni Deniz Durukan gibi isimlerin görüşlerine de yer verilecek.

DİĞER YENİ YAZILAR