Doğan’ın reytinge hiç ihtiyacı yok

Haberin Devamı

Çünkü zaten haftanın yedi günü, soyadının ilk harfini verdiği kanalı Kanal D’deki bütün diziler ortalığın tozunu atıyor. Rakiplerine, değim yerindeyse, adeta haftanın her gecesi nal toplatıyor. Kanal D bunu yeni de yapmıyor. İki yıldan uzun bir zamandır, kanallar arasındaki yarışta en önde hep onlar var. Haber bültenlerinde, sabah, öğlen ve akşam kuşaklarında, aylık reyting cetvellerinde herkese açık fark atıyorlar. Korkarım, danışmanları Başbakan’ı yine yanlış bilgilendiriyorlar.

Seyirci satışa tepkili

Öte yandan, şu sıralar reytinge en çok ihtiyaç duyan kanal, başında Başbakan’ın damadının bulunduğu atv. Atv, en çok yatırımı yapmasına, en büyük bütçeleri kullanmasına rağmen patronunun hapiste olduğu o eski günlerini bile mumla arıyor. Kanal, belli ki seyirci de bu tuhaf satışa ve AKP güdümündeki yönetime tepkili, ne yapsa tutturamıyor. Ne diziler liginde bir iddiası kaldı bir zamanların diziler kanalının, ne de diğer kulvarlarda bir etkinliği. Yıllarca birincilik kürsüsünde oturan atv, şimdilerde Kanal D’nin de, Show’un da ve hatta kimi zaman da Star’ın arkasında kalıyor. Yani eğer birinin reyting sorunu varsa, o asla Aydın Doğan değil. Bunu ben söylemiyorum. Reyting rakamları ortada. Bu tabloya bakıp Doğan’ın reytinge ihtiyacı var demek, vallahi hiç olacak iş değil.

Fethullah Gülen 9 yıldır ABD’de NE YAPIYOR?

Türkiye’nin en çok konuşulan isimlerinin başında geliyor Fethullah Gülen. Hele de son yıllarda... O tam dokuz yıldır Amerika’da. Her söylediği olay oluyor. Okulları, vakıfları ve dev cemaatiyle gündemden hiç düşmüyor. Şu sıralar Türkiye’ye dönüşünün nasıl olacağı hesapları yapılıyor. Gazeteci Faruk Mercan, Fethullah Gülen’in sıradışı hayatını, ABD’de geçirdiği dokuz yılın hikayesini ve son kitabı için Gülen’le saatlerce yaptığı röportajların perde arkasını beşN birK’da anlatıyor. Cüneyt Özdemir’in haber programı beşN birK bu gece saat 20.00’da CNN Türk’te yayınlanıyor. Kaçırmayın...

DİĞER YENİ YAZILAR