Star’da 4 yeni dizi birden başlıyor

Haberin Devamı

Kanalların yaz ekranı vitrinlerini tanıtmaya bugün Star’la devam ediyoruz. Bir yandan yarın başlayacak olan Avrupa Futbol Şampiyonası’nın heyecanını yaşarken, bir taraftan da ekranlardaki değişimi takip ediyoruz. Star yaza dört yeni diziyle giriyor. Kanalın salı günü perdesini açacak olacak ilk yeni yapımının ismi Pulsar. Dizinin başrolünde ise müthiş yetenekli ve sevimli bir köpek kahraman var. Buket Dereoğlu ve Kayra Şenocak gibi isimlerin rol aldığı dizi, öncelikle ve kesinlikle minik seyircileri ekran karşısına toplar. Star’ın bu ay gösterime sokacağı bir diğer dizi Baba Ocağı ismini taşıyor ve 20 Haziran günü başlıyor. ’Nereye gidersen git, döneceğin yer baba ocağıdır’ sloganıyla seyircisini selamlamaya hazırlanan yapımın başrollerinde; Engin Şenkan, Ali Sürmeli ve Suzan Aksoy yer alıyor. Kanalın üçüncü yeni dizisi Milyonda Bir. Milyonda Bir, iki gencin hayata adım atışlarını, ilk aşklarını ve aşkın imkansızlığını konu alıyor. Dizide Sümer Tilmaç, Itır Esen ve Metin Belgin gibi usta isimler rol alıyor. Son dizimizin ismi ise Son Ağa. Tamer Karadağlı, Emel Müftüoğlu ve Feride Çetin’i buluşturan yapım, Avrupa Şampiyonası’nın bitiminden hemen sonra başla-yacak. Son Ağa, doğduğu günden itibaren kendi hayatını yaşama şansı olmamış, ne işini ne de eşini seçerken fikri bile alınmamış kısacası hep başkaları için yaşamış Son Ağa’nın maceralarını ekrana taşıyacak.

*****

İŞte Gülben ERGEN’İn bİr aylIk reytİng karnesİ

Nasılsa şöhretliyim diye düşünüyorsunuz. Yıllardır sahnelerde, ekranlardasınız. Magazin sayfalarının manşetlerini süslüyorsunuz. Arkanıza da bu işi iyi bildiğini düşündüğünüz bir ismi alınca, her şey tamam zannediyorsunuz. Ama gelin görün ki, kazın ayağı hiç de öyle değil. İşlerin yolunda gitmediğini reyting rakamları söylüyor, ben değil. Gülben Ergen’in, Okan Bayülgen’in yapımcılığındaki programı Sürpriz’den bahsediyorum. Programın reytinglerindeki, Beyaz ile Acun’un katıldığı bölüm dışındaki düşüşü işaret ediyorum. Aslında Gülben’in Sürpriz’inin neden olmadığını biliyorum. Çünkü Gülben Ergen’in hayran kitlesini ağırlıklı olarak çocuklar oluşturuyor. Ancak atv’deki programı, neredeyse gece yarısına yakın bir saatte başlıyor. O yüzden en ciddi seyirci kitlesi onu seyredemiyor. Okan Bayülgen, yapımcı olarak imza attığı bu projede de büyük bir hesap hatası yaptı. Gülben’in şovunu, minik hayranlarının çoktan uykuya daldığı bir saatte, en olmayacak zaman diliminde başlattı. Projeyi baştan doğru planlayıp olması gereken saat için anlaşılsaydı, biliyorum, Sürpriz’in reyting- leri şimdikileri ikiye katlardı.

*****

GÜNÜN SÖZÜ

Ne zaman yurt dışına çıksam, çok tedirgin oluyorum. Nerede görseler ’Bıyıklı, sen geç şu tarafa’ diyorlar. Bütün bavulları açtırıyorlar. Los Angeles havaalanında işi iyice abarttılar. ’İçine bir şey giydin mi’ dediler. Giydim ama şimdi çıkartacağım galiba dedim... (Yılmaz Erdoğan, BKM Mutfak’ta söyledi.)

*****

BUNU DA DUYDUK!

Bana her seferinde, her yayın bitip odama gittiğimde, daha da ısınıyorsun, daha ısınıyorsun diyorlar. Halbuki ben zaten ısınık haldeyim, ama herhalde programla ilgili söylüyorlar. Çok sevdiğim konuklarım geliyor. O konuklarım olmasa, bu program diğerlerinden farklı olmazdı... (Gülben Ergen, Sürpriz’de söyledi)

DİĞER YENİ YAZILAR