Allah da sizi güldürsün e mi... (1)

Haberin Devamı

GÜRKAN ZENGİN: Bu akşam konuğumuz Başbakan Erdoğan’dı. Teşekkür ediyoruz kendisine...

TAYYİP ERDOĞAN: Son sözümü sormadınız. İdama gidene bile sorulur, ama siz söz hakkı vermiyorsunuz. (CNN TÜRK’ten.)

***


Futbolda benim en çok sevdiğim oyuncu kaleci. Bizi biz yapan değerler arasında en çok kaleciler var. Niye biliyor musunuz? Çünkü 90 dakika sahada olup arkadaşlarına sırtını dönmeyen tek adam o. (Sunay Akın, Yaşamdan Dakikalar’da söyledi..)

***


Bir Türk hakemi çıksın Şampiyonlar Ligi finali, Dünya Kupası finali, Uranüs finali yönetsin! Türkiye’de kimler en mutsuz olur biliyor musun? Erman Toroğlu, Ahmet Çakar, Bülent Yavuz, Hilmi Ok, Doğan Babacan... Hepimiz çatlarız. (Ahmet Çakar, 6 Pas’ta söyledi.)

***


SEMA ÇELEBİ: Sana bundan sonra yeni bir isim takıyorum; botox’lu türkücü.

HASAN YILMAZ: Ben bunu hiçbir zaman seyircilerimden gizlemedim. Botox yaptırmak suç mu? (Buzda Dans’tan.)

***


ATA DEMİRER: Masa adabını bozmak için yapılabilecek en kötü hareket nedir sizce?

AYDIN BOYSAN: Rakıya çok su koymak. (Hacıyatmaz’dan.)

***


GÜRCAN BİLGİÇ: Hocadan bir ricam var. Konuşurken kendi adına konuşsun. Benim düşüncelerimi o söyleyecekse, ben konuşmayayım.

AHMET ÇAKAR: O zaman öyle yapalım, ben Gürcan’ın adına da konuşayım. (6 Pas’tan.)

***


MÜJDAT GEZEN: Bir gün, Yılmaz Erdoğan geldi ve “Beni konservatuara almadın” dedi.

LEVENT KIRCA: Yılmaz sonra bana geldi. Müjdat seni almadıysa sende kesin iş vardır, bana gel dedim. (Güldür Bakalım’dan.)

***


BEHZAT UYGUR: Ayrıca ben kalça dedim. Altını çizerek, yani lafın altını çizerek söylüyorum, kalça dedim.

ATİLLA TAŞ: Pardon da, o konuştuğunuz kalça benim kalçam. (Buzda Dans’tan.)

***


BÜLENT ERSOY: Kuzguna yavrusu şey gelir misali, ama musikide kimseye ayrıcalık yapmam. Armağan (Uzun) ruhunu sesine döküyor.

ARMAĞAN ÇAĞLAYAN: Kötü olsa siz onu zaten... (Popstar Alaturka’dan.)

***


Fenerbahçe’nin aldığı futbolcu kim? Roberto Carlos. Yedi tane çocuğu, altı tane hanımı var. Aferin ulan Roberto Carlos. Vallahi Fenerbahçe’ye helal olsun. İyi ki geldin Fener’e... (İbrahim Tatlıses söyledi.)

***


Ben hayatımda kimseyle kavga etmedim. Hayatım boyunca bir kere bir çocuğa kafa atmıştım. Gittim özür diledim ondan da. Ondan sonra da bir daha hiç kimseyle kavga etmedim. Ben savaşı seven bir insan değilim... (Ertuğrul Özkök, Habertürk’te söyledi.)

***


AHMET ÇAKAR: Abi, ne var ne yok? Kalçanın durumu ne?

KAZIM KANAT: Kıçı kırık bir yorumcu olarak yorumluyorum... (Santra’dan.)

***


Bazı siyasetçiler vardır, çok kaypaktırlar. Size başka şey söylerler, başkalarına başka şey söylerler. Mesut Barzani çok düz bir insandır. Dobra dobra söyler. Zaten başı da sürekli onun için derde giriyor... (İlnur Çevik, 5n 1k’da söyledi.)

***


Abdullah Gül diyecek ki “Yahu Tayyip, ben 16 Nisan’da adaydım. O günden bugüne değişmedim. Kilom bile aynı. Eşim aynı, evim aynı, ceket aynı ceket. Hala George Clooney’e benziyorum. Ne değişti?” (Fatih Altaylı, SkyTürk’te söyledi.)

***


PEKER AÇIKALIN: Arkadaşlar, Müjdat hocamız nerede?

LEVENT KIRCA: O ayrıldı. Yerine şişmesi gelecek. (Güldür Bakalım’dan.)

***


Kızma bana lütfen. Ben senin abinim. Sen futbolu Play Station gibi görüyorsun. Play Station oynarken diyorsun ki, bu takım 70 metre açıldı, 50’ye indir. Orada pazarlık yok. 49 olmaz mı demiyor ki makine... (Ahmet Çakar, 6 Pas’ta söyledi.)

***


SERHAT ULUEREN: Beşiktaş maçında Çarşı’nın olduğu bölümde yine kavga çıkmış.

ADNAN AYBABA: Olsun, kavgasız olmaz bu iş. O, işin tuzu biberi... (Telegol’den.)

***


KANAL D KIBRIS MUHABİRİ ÖMER BİLGE: Cumhurbaşkanı Gül, temaslarını bitirdikten sonra adadan ayrılacak, Mehmet Ali Talat.

MEHMET ALİ BİRAND: Ben Mehmet Ali Birand’ım ama zararı yok, kabul ederim. (Kanal D Ana Haber’den.)

***


Galatarasay’lı Ergün, hayatında ilk ve son kez benim tarafımdan atıldı. Ergün Pembe, Türkiye’nin, hatta Osmanlı dahil, Osmanlı’daki sportif faaliyetler dahil, bin yıllık Türk aleminin gelmiş geçmiş en efendi futbolcusudur... (Ahmet Çakar söyledi.)

***


Şu anda bir şey yaşıyorum ve bunu hemen sizlerle de paylaşmak istiyorum. Kulaklık kulağımın içine kaçtı... (Cenk Eren, Bir Dilek Tut’ta söyledi.)

***


OSMANTAN ERKIR: Altı puan Armağan Çağlayan’dan geldi.

ARMAĞAN ÇAĞLAYAN: Bülent Hanım’a da kal geldi... (Popstar Alaturka’dan.)



***




YILIN DİYALOĞU

PEKER AÇIKALIN: Herkes burada bizim gerçek kişiliklerimizle var olduğumuzu zannediyor, ama öyle değil. Genç arkadaşlarımıza moral vermek için şov yapıyoruz.

LEVENT KIRCA: Kişiliksiziz biz burada. (Güldür Bakalım’dan.)



***




BUNU DA DUYDUK!

Küresel ısınmaya karşı yapılacak ne varsa yapıyorum. Bodrum’da yaşıyorum ve çok sıcak oluyor. Ama klimaları mümkün olduğunca aza indirdim. Camları açıp çırılçıplak dolaşıyorum. Sitede ev fiyatları arttı... (Müjde Ar, Haydi Gel Bizimle Ol’da söyledi.)

DİĞER YENİ YAZILAR