BBG efsanesi tarihe karıştı

Haberin Devamı

Yakışıklı Melih, sarışın Hülya, filozof Eray, popçu Tarık, fanatik Edi... Biri Bizi Gözetliyor evinden kimler geldi, kimler geçti. Ancak programın hiçbir sezonu bu kadar az sevilmedi, bu kadar az izlenmedi, yarışan gençler hiçbir dönemde bu kadar az benimsenmedi. Bir zamanlar sokakta yürüyemezdi BBG evinin yarışmacıları. Millet sabahlara kadar onları izler, adeta hayatlarını ezberlerdi. Herkes kendisine bir BBG adayı seçerdi. Ama belli ki artık o dönemler geçti. Cumartesi gecesinin reyting sonuçlarına baktım.

BBG’nin ne kadar izlendiğini araştırdım. Ve inanın gördüğüme şaşırdım. Yarışma, AB Grubu’nda üç kanalın haber bültenine de geçilmiş ve ancak onuncu gelmiş. Tüm kişiler kategorisinde durum daha da vahim. Bir zamanların reyting rekortmeni yarışması, bu kategoride 19. sırada yer almış. Ekranlarda Biri Bizi Gözetliyor tarzı yarışmaların yerini belli ki artık diziler almış. Kimse sokaktaki insanın hayatını merak etmiyor. Başkalarının hayatını gözetlemek isteyenler, son iki sezondur ortalığı kasıp kavuran dizilere yöneliyor.

Nilüfer’in tahtına NİL OTURUYOR

Mesele güzel bacak efendim. Bugün Hıncal Abi’nin kulaklarını çok çınlattık. Bilirsiniz, Hıncal Uluç “Türkiye’nin en güzel diz kapaklı, en güzel bacaklı kadını Nilüfer’dir” der. Haksız değil yani... Ama bugünlerde bir başka güzel sanatçı, Nil Karaibrahimgil güzel bacaklarıyla ekranda boy gösteriyor. Bir çorap firmasının reklamında rol alan Nil, reklamda muntazam bacaklarını, rengârenk, desen desen çoraplar giyerek sergiliyor. Nil’in müziğine de, şarkılarına da bayılırdım. Reklamda izledim, vallahi bacaklarının güzelliğine de hayran kaldım.

Haşmet Babaoğlu bu sezon Yaşamdan Dakikalar’da yok

Edebiyat, sanat, şiir tutkunları, müjde! Ekranın ender kültür sanat programlarından tv8’deki Yaşamdan Dakikalar haftaya başlıyor. Ancak bir eksikle. Nebil Özgentürk, Hıncal Uluç ve Sunay Akın’lı kadroda bu sezon Haşmet Babaoğlu olmayacak. Bu ekiple üç yıldır birlikte olan Babaoğlu, önümüzdeki hafta ekrana gelecek dördüncü sezonun ilk bölümünde hem program yaptığı arkadaşlarıyla, hem de seyirciyle yine ekrandan vedalaşacak.

Yaşamdan Dakikalar’ın gösterime girmesiyle, dizi bombardımanından boğulan seyirci de biraz hava almış olacak. Yaşamdan Dakikalar’da bu sezon yine sinema, resim, edebiyat, sanat, yani hayatın rafine zevkleri konuşulacak. Gittikçe tekdüze hale gelen ve grileşen ekranlar, bu nefis kültür sanat programıyla biraz olsun renk kazanacak. Hayırlı olsun diyelim, hep beraber önümüzdeki perşembe gününü bekleyelim.


GÜNÜN DİYALOĞU

KADİR ÇÖPDEMİR: Ablacığım, maymun olduk. Güldürmezsen, yüzüne bile bakmam artık diyor kızlar...

FİKRET ŞENEŞ: Öyle kadınının önünde gülünmez, ağlanır. (Hiç Bunları Kendine Dert Etmeye Değer mi’den.)

MÜJDAT GEZEN: Sümer, Keşan’da askerlik yapacak. Haydarpaşa’dan trene biniyor...

SÜMER TİLMAÇ: Haydarpaşa’dan Keşan’a gidilir mi? (Hiç Bunları Kendine Dert Etmeye Değer mi’den.)


DİĞER YENİ YAZILAR